FORMULA 1

Ο Φέτελ προσεύχεται για Σουμάχερ

Ο Φέτελ προσεύχεται για Σουμάχερ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ είναι στενός φίλος του Μίκαελ Σουμάχερ. Στη Χερέθ μίλησε για πρώτη φορά για το είδωλο του που παραμένει σε κώμα εδώ και ένα μήνα στη Γκρενόμπλ.

Χαρά και ευτυχία μαζί για τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Στα μέσα Ιανουαρίου έγινε πατέρας για πρώτη φορά, μέρες που αγωνιούσε και για την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ.

Οι δυο Γερμανοί συνδέονται με στενή φιλία και ο Σουμάχερ έχει ευχηθεί στον Φέτελ να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ του στη Φόρμουλα 1.

Στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του, στη Χερέθ για τις δοκιμές της νέας σεζόν, ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου για τη νεογέννητη κόρη του, δέχθηκε να πει ορισμένα λόγια για τον φίλο του που κλείνει ένα μήνα στην εντατική του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Γκρενόμπλ.

"Είναι φρικτό, ειδικά για την οικογένεια του και στους στενούς φίλους του, να μην γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί. Ακόμα δεν βρισκόμαστε σε θέση να γνωρίζουμε σε τι κατάσταση θα βρίσκεται όταν θα ξυπνήσει. Προσεύχομαι και ελπίζω πως θα συνέλθει, θα συμβεί ένα θαύμα και θα είναι όπως και πριν".

Ο Φέτελ προσεύχεται για Σουμάχερ

Ο Φέτελ στη Χερέθ

Ο 26χρονος οδηγός τόνισε πως αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Γκρενόμπλ γιατί εκείνες τις ώρες ο Σουμάχερ χρειαζόταν την οικογένεια του, τους πραγματικά δικούς του ανθρώπους. Φυσικά θα τον πολιορκούσαν και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ.

" Για την οικογένεια και το νοσοκομείο ήταν πραγματικά άσχημο. Υπήρχαν τόσοι άνθρωποι μπροστά στο νοσοκομείο, τόσοι δημοσιογράφοι, απίστευτη πίεση από τα μέσα. Είμαι σίγουρος πως δεν θα βοηθούσε. Το καταλαβαίνουμε όλοι, είναι απαραίτητη η τελευταία εξέλιξη. Τουλάχιστον κάπως ηρέμησε η κατάσταση τον τελευταίο καιρό".

Αρκετοί δημοσιογράφοι που βρίσκονταν επί ημέρες έξω από το νοσοκομείο της Γκρενόμπλ, βρίσκονται στη Χερέθ για τις δοκιμές της νέας σεζόν. Μόλις τρεις γύρους πραγματοποίησε ο Φέτελ με την RB10 την πρώτη ημέρα.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ