FORMULA 1

Πετρόβ: "Έδειξε κακή παιδεία ο Αλόνσο"

Πετρόβ: "Έδειξε κακή παιδεία ο Αλόνσο"

Ο Φερνάντο Αλόνσο "ζήτησε τα ρέστα" από τον Βιτάλι Πετρόβ, για τον τρόπο που υπεραμύνθηκε την θέση του στο Άμου Ντάμπι, με τον Ρώσο να του απαντάει μέσω δηλώσεων του ότι δεν έχει... παιδεία! (video)

Στον καθοριστικό αγώνα της χρονιάς στο Άμπου Ντάμπι, ο Αλόνσο ήθελε να τερματίσει μέχρι την 4η θέση ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του τίτλου, ωστόσο, δεν είχε υπολογίσει χωρίς τον... ξενοδόχο, δηλαδή τον Πετρόβ.

Ο Ρώσος ήθελε να αποδείξει ότι αξίζει μια θέση στην Formula 1 και του χρόνου και το έδειξε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, αφού υπεραμύνθηκε της θέση του, κρατώντας τον Ισπανό στην 7η θέση.

Μετά το πέσιμο της καρό σημαίας, ο πιλότος της Ferrari έκανε χειρονομία στον Πετρόβ, ζητώντας του εξηγήσεις για τον τρόπο που οδήγησε.

Ο πιλότος της Renault του απάντησε μέσω δηλώσεών του στην ισπανική εφημερίδα Marca, λέγοντάς: " Η χειρονομία αυτή έδειξε μόνο την κακή του παιδεία. Εγώ πάντα ακολουθώ τον κανόνα που λέει ότι όταν είσαι λυπημένος ή δυσαρεστημένος το κρατάς για τον εαυτό σου. Εγώ έκανα τον αγώνα μου και εκείνος τον δικό του. Αυτή είναι μια δουλειά και θέλω να κάνω πάντα το καλύτερο".

Δείτε την επίμαχη σκηνή που διαδραματίστηκε στη Γιας Μαρίνα:

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ