FORMULA 1

"Πόρτα" Ferrari σε Πέρες!

"Πόρτα" Ferrari σε Πέρες!

Ο πρόεδρος της Ferrari, Λούκα Ντι Μοντετζέμολο χαρακτήρισε τον Σέρχιο Πέρες άπειρο για να οδηγήσει τη Ferrari το 2013. Αντίθετα, θα άνοιγε την αγκαλιά του για να υποδεχθεί τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

Αν αντικατασταθεί ο Φελίπε Μάσα στη Ferrari, δεν θα πάρει ο Σέρχιο Πέρες τη θέση του. Μετά τη δήλωση του προέδρου της Ferrari, Λούκα ντι Μοντετζέμολο το όνομα του Μεξικανού οδηγού της Sauber αφαιρέθηκε από τη λίστα διαδοχής του Βραζιλιάνου.

Ο Πέρες είναι γρήγορος και αποτελεσματικός (τρία βάθρα φέτος), ωστόσο σύμφωνα με τον Ντι Μοντετζέμολο δεν είναι αρκετά έμπειρος για να οδηγήσει σε μια ομάδα σαν τη Ferrari.

" Η ερχόμενη σεζόν είναι αρκετά νωρίς. Είμαι πολύ ευχαριστημένος μαζί του, γιατί πρώτα από όλα μας δείχνει πως η επιλογή μας ως νεαρού οδηγού ήταν καλή. Πρέπει να ευχαριστήσουμε τη Sauber και την ακαδημία της Ferrari για τη συμβολή τους στην εξέλιξη του. Όμως για να βάλουμε έναν νέο οδηγό στη Ferrari με την πίεση (για του αποτέλεσμα) που υπάρχει στη Ferrari, χρειάζεται να έχεις μεγαλύτερη πείρα", δήλωσε ο Ντι Μοντετζέμολο.

Ο οδηγός που θέλει στη Ferrari είναι Γερμανός και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής. Σαν τον Μίκαελ Σουμάχερ την περίοδο που πήγε στη Scuderia το 1996. Φυσικά πρόκειται για τον Σεμπάστιαν Φέτελ.

"Νομίζω πως ο Φέτελ βρίσκεται λίγο ή πολύ στην κατάσταση που ήταν όταν ο Μίκαελ ήταν στην Benetton. Είναι νεότερος, είναι καλός οδηγός και στη θεωρία είναι μια καλή περίπτωση. Αν με ρωτήσετε να σας δώσω ένα όνομα, θα μπορούσα να σας πω το δικό του". Το συμβόλαιο του Φέτελ με τη Red Bull ολοκληρώνεται στο τέλος του 2013.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ