FORMULA 1

Τα λεφτά σας στον Γουέμπερ

Τα λεφτά σας στον Γουέμπερ

Ο μάνατζερ του Αυστραλού, Φλάβιο Μπριατόρε χαρακτήρισε τον οδηγό της Red Bull Racing φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Η αλήθεια είναι ότι ο Φλάβιο Μπριατόρε πίστεψε στον Μαρκ Γουέμπερ όταν κανείς δεν έδινε μέλλον στον Αυστραλό. Ο Ιταλός πρώην επικεφαλής της Renault μίλησε για τον πελάτη του από το γιοτ που κάνει τα μπάνια του.

Ο Μπριατόρε εξέφρασε τη σιγουριά ότι ο Γουέμπερ οδεύει για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου μετά τη νίκη στην Ουγγαρία.

" Έχετε το νου σας, ο Γουέμπερ οδεύει για να πάρει τον τίτλο. Αυτά που έκανε στην Ουγγαρία ήταν φαινομενικά. Δεν πιστεύω στον Γουέμπερ γιατί απλά είναι ένας από τους οδηγούς μου. Μιλάω για αυτό που είδαν όλοι από το σπίτι", τόνισε ο Μπριατόρε που ήρθε σε συμβιβασμό με τη FIA και παραμένει μακριά από το σπορ.

Ο Ιταλός κατέληξε λέγοντας " ο Μαρκ είναι ένας οδηγός που είναι ικανός για εκπληκτικά κατορθώματα. Τώρα έχει ωριμάσει και έχει φτάσει σε μία εσωτερική ηρεμία, στοιχεία που μπορούν να τον πάνε μακριά. Στην Ουγγαρία ήταν ο πρώτος που κατάλαβε ότι μπορούσε να πάρει ρίσκο και να τρέξει στα 3/4 του αγώνα, φορώντας "μαλακά" λάστιχα που είχε στην εκκίνηση. Αυτή ήταν κίνηση νίκης, αλλά επίσης μας έδειξε το πόσο χρησιμοποιεί το μυαλό του, αντίθετα με άλλους".

Τώρα ποιους εννοεί είναι εύκολο να καταλάβουμε.

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ