FORMULA 1

Ζητείται θέαμα!

Ζητείται θέαμα!

Οι ομάδες της Formula 1 σκέφτονται τρόπους με τους οποίους θα αυξήσουν το θέαμα. Στο τραπέζι των συζητήσεων έπεσε η ιδέα να μειωθεί το Grand Prix από τρεις σε δύο ημέρες.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα της Ιαπωνίας, τα μέλη της FOTA (ένωση ομάδων) συναντήθηκαν με σκοπό να βρουν έναν τρόπο, ώστε η Formula 1 να γίνει περισσότερο ελκυστική.

Πάντως, το σενάριο αυτό (η μείωση των ημερών) φαντάζει δύσκολο ως προς την υλοποίησή του, καθώς οι πίστες συντηρούνται από τα έσοδα που έχουν από τέτοια events.

Το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ σχολίασε για το θέμα: " Νομίζω ότι το διήμερο στην Ιαπωνία δούλεψε καλά, κάτω από δύσκολες συνθήκες, αλλά αυτό που θέλουμε να κάνουμε πιο ενδιαφέρον είναι οι Παρασκευές. Ίσως να βάζαμε τον τεχνικό έλεγχο την Παρασκευή, αλλά εγώ ακόμα προτιμώ τις κατατακτήριες την Παρασκευή και τον αγώνα την Κυριακή. Όλα αυτά σχετίζονται με τα διαφημιστικά δικαιώματα τα οποία ανήκουν στην FIA και που θα πρέπει να τα εξετάσουμε".

Με τη σειρά της η γενική διευθύντρια της Sauber, Μονίσα Κάλτενμπορν ανέφερε: " Τα αφεντικά των ομάδων συζήτησαν για διήμερα Grand Prix, αλλά δεν θα δουν να γίνονται.

Δεν θέλουμε να αυξήσουμε τους αγώνες σε παραπάνω από είκοσι, επειδή αυτό θα έχει επιπτώσεις στο προσωπικό. Ωστόσο, αυτό που χρειαζόμαστε είναι να κάνουμε πιο ελκυστικά Grand Prix
".

TAGS FORMULA 1
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ