MOTOGP

Η Yamaha έδωσε το ok στον Ρόσι

Η Yamaha έδωσε το ok στον Ρόσι

H Yamaha παραχώρησε άδεια στον Βαλεντίνο Ρόσι να πραγματοποιήσει δοκιμές με τη Ducati στο τεστ της Βαλένθια.

Ο Βαλεντίνο Ρόσι... πες πες έπεισε τη Yamaha να τον αφήσει να κάνει δοκιμές με τη Ducati στη Βαλένθια το Νοέμβριο!

" Μίλησα το πρωί με τον (σ.σ.τον επικεφαλής Μασάο) Φουροσάβα και μου έδωσε το ελεύθερο να κάνω δοκιμές με τη Ducati στη Βαλένθια. Η Yamaha εκτιμάει όσα έχω κάνει για την εταιρεία", υποστήριξε περιχαρής ο Ρόσι.

Όταν ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Ρόσι στη Ducati το περασμένο καλοκαίρι, η Yamaha είχε καταστήσει σαφές ότι δεν επρόκειτο να επιτρέψει στον Ιταλό να... πλησιάσει τη Ducati, αφού το συμβόλαιο των δύο πλευρών ολοκληρώνεται στο τέλος της χρονιάς.

Ο Ρόσι πίεσε να οδηγήσει όπως όλοι οι αναβάτες τη νέα μοτοσικλέτα του στις δοκιμές της Βαλένθια στο τέλος της σεζόν (5-7/11). Άλλωστε με τον περιορισμό των δοκιμών δεν θα είχε πολλές ευκαιρίες να οδηγήσει την καινούργια μοτοσικλέτα του.

Σύμφωνα με τα ιταλικά MME η Ducati θα θέσει στη διάθεση του Ρόσι τόσο έναν "Big Bang" κινητήρα, όσο και έναν "Screamer".

Στο πλευρό του πολυπρωταθλητή θα βρίσκεται και ο αρχιμηχανικός Τζέρεμι Μπέρτζες και σίγουρα οι τρεις μηχανικοί (δύο Αυστραλοί και ένας Βέλγος) που ακολούθησαν και το 2003 τον Ρόσι από τη Honda στη Yamaha.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ