MOTOGP

Ο "γιατρός" έβγαλε τα ράμματα

Ο "γιατρός" έβγαλε τα ράμματα

Ο Βαλεντίνο Ρόσι απαλλάχτηκε από τα ράμματα και συνεχίζει τον μακρύ δρόμο της αποθεραπείας.

Οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι για τον Βαλεντίνο Ρόσι, αν συνυπολογίσουμε και την αγωνία για το αν θα προλάβει τις δοκιμές του Φεβρουαρίου στη Σεπάνγκ. Εκεί θα οδηγήσει τη GP11 στην οποία θα έχουν γίνει οι αλλαγές που έχει υποδείξει.

Δύο εβδομάδες μετά την επέμβαση στον δεξιό ώμο ο 31χρονος αναβάτης ενημέρωσε τους πολυάριθμους οπαδούς του ότι έβγαλε τα ράμματα και θα συνεχίσει την αποθεραπεία του.

Σε δύο εβδομάδες θα ξεκινήσει εντατική φυσιοθεραπεία. Προς το παρόν κάνει ορισμένες ασκήσεις για να "δέσει" ο τένοντας.

Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι αισιόδοξος και έγραψε στην προσωπική ιστοσελίδα του πως " η κατάσταση έχει βελτιωθεί. Πέρασαν δύο εβδομάδες από την επέμβαση και το πρωί (σ.σ. 30/11) ο γιατρός Πορτσελίνι μου έβγαλε τα ράμματα. Τώρα μπορώ να επιστρέψω στο γυμναστήριο ακόμα κι αν δεν μπορώ να κάνω παρά μόνο λίγες ασκήσεις στον ώμο για να μη χάσει την κινητικότητα του. Σε δύο εβδομάδες θα κάνω εντατική φυσιοθεραπεία, στην πισίνα και στο γυμναστήριο, για να προετοιμαστώ για το τεστ στις αρχές Φεβρουαρίου. Θα πρέπει να δουλέψουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε, γιατί πρέπει να είμαι σε καλή κατάσταση ενόψει του πρώτου τεστ το 2011 με τη Ducati στη Σεπάνγκ".

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ