MOTOGP

Οι Prodigy σερβίρουν καφέ

Οι Prodigy σερβίρουν καφέ

Ο Κιθ Φλιντ των Prodigy έπιασε δουλειά στη Rizla Suzuki, σερβίροντας καφέ και κουβαλώντας τις βαλίτσες των ανθρώπων της βρετανικής ομάδας.

Ο Κιθ Φλιντ των Prodidy έκανε ξεχωριστές διακοπές, σερβίροντας καφέ και τσάι και κουβαλώντας τις βαλίτσες των ανθρώπων της Rizla Suzuki.

Ο frontman του βρετανικού συγκροτήματος είναι ίσως ο πιο αναγνωρίσιμος οπαδός του MotoGP. Αρκετές φορές το χρόνο τον συναντάμε στην εκκίνηση ενός Grand Prix να μιλάει και να φωτογραφίζεται με τους αναβάτες.

Έβαλε τα... μεγάλα μέσα και τρύπωσε στην ομάδα της Rizla Suzuki. Ταξίδεψε με τη βρετανική ομάδα στα Grand Prix Ιαπωνίας και Μαλαισία ως ένα από τα μέλη της.

Και επειδή κάτι έπρεπε να κάνει, επιφορτίστηκε με την αποστολή να κουβαλάει καφέδες και τσάι για τους μηχανικούς, ενώ έγινε και αχθοφόρος του επικεφαλής Πολ Ντένινγκ.

"Πέρασα εκπληκτικά με τα παιδιά της Rizla Suzuki και με έκαναν να νιώσω ευπρόσδεκτος. Μου έδωσαν ορισμένες συμβουλές που θα με βοηθήσουν στην οδήγηση της δικής μου μοτοσικλέτας. Έχω ξαναβρεθεί σε Grand Prix στο παρελθόν, αλλά σε αυτούς τους δύο αγώνες κατάλαβα πως λειτουργούν οι ομάδες. Απλά κοιτούσα, αλλά στο τέλος της ημέρας ήμουν εξαντλημένος. Δεν καταλαβαίνω πως το κάνουν αυτοί. Ελπίζω το τσάι που έφτιαξα να ήταν τόσο καλό, ώστε να εξασφαλίσω μια νέα πρόσκληση στο μέλλον", υποστήριξε ο Φλιντ.

Είναι στενός φίλος του (εικονιζόμενου) πρώην αναβάτη των 500cc, Ράντι Μαμόλα και ανανέωσε το ραντεβού του με τον κόσμο της μοτοσικλέτας στο τελευταίο Grand Prix της χρονιάς, στη Βαλένθια.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ