MOTOGP

"Πετάει" ο Πεδρόσα

"Πετάει" ο Πεδρόσα

Ο Ισπανός πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν στην καριέρα του. Θα παραμείνει στη Honda ακόμα δύο χρόνια, όπως ανακοινώθηκε και το γιόρτασε με μια ακόμα πρωτιά.

Ο Ντάνι Πεδρόσα έχει βαλθεί να δώσει νέο ενδιαφέρον στη μάχη του τίτλου και να πιέσει τον Χόρχε Λορένθο. Βιαστήκαμε να τελειώσουμε το φετινό πρωτάθλημα; Θα δείξει.

Πάντως στη Motorland Aragon, τη νέα πίστα που επισκέπτεται το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ο Καταλανός ήταν ο ταχύτερος στα πρωινά ελεύθερα δοκιμαστικά 0.411 δευτερόλεπτα μπροστά από τον πρώην τιμέιτ του, Νίκι Χέιντεν (Ducati).

Την Πέμπτη (16/9) το HRC ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πεδρόσα για ακόμα δύο χρόνια. Ο "Πεδρομπότ", όπως τον φωνάζουν όσοι δεν τον συμπαθούν και πολύ, θα είναι ο παρτενέρ του Νίκι Χέιντεν και φυσικά δεν είναι έτοιμος να παραδώσει το Νο1 μέσα στην ομάδα.

Ο Πεδρόσα τρέχει με τη Honda σε όλη την καριέρα του. Λογικά και η ισπανική εταιρεία Repsol θα ανανεώσει το συμβόλαιο της που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

Τώρα ο τιμέιτ του, ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο είναι χωρίς ομάδα, ωστόσο ο αναβάτης από το Φορλί πατάει στο συμβόλαιο του και σε έναν όρο που του εξασφαλίζει εργοστασιακή υποστήριξη (μοτοσικλέτα, δοκιμές, μηχανικοί κτλ) αν ήταν πέμπτος μέχρι το μισό της χρονιάς.

Ο "Ντόβι" ήταν τρίτος και τώρα οι Ιάπωνες που τηρούν το λόγο τους, προσπαθούν να βρουν λύση γιατί ο νικητής πέρυσι στο Ντόνινγκτον δεν είναι διατεθειμένος να πάει στην ομάδα του Φάουστο Γκρεσίνι.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ