MOTOGP

Στο χειρουργείο ο Ρόσι

Στο χειρουργείο ο Ρόσι

Ο εννέα φορες παγκόσμιος πρωταθλητής επιβεβαίωσε ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο στο τέλος της σεζόν. Η άποψη του Μαξ Μπιάτζι για τη μετακόμιση του στη Ducati.

Ο φετινός χειμώνας δεν θα έχει χειμερινά σπορ για τον Βαλεντίνο Ρόσι. Ο εννέα φορές παγκόσμιος πρωταθλητής επιβεβαίωσε αυτό που είχε ψιθυρίσει στο αυτί του Τζιάκομο Αγκοστίνι, ότι θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στον ώμο.

" Στο τέλος το πρόβλημα ειναι ο ώμος. Στπ τέλος της σεζόν θα κάνω επέμβαση", επιβεβαίωσε ο "γιατρός" σε δηλώσεις του στο Sky Italia ενόψει του Grand Prix στη Motorland την Κυριακή (19/9).

Ο 31χρονος Ιταλός είχε τραυματιστεί σε ατύχημα στο μότοκρος στο ξεκίνημα της σεζόν. Το πότε θα μπει στο χειρουργείο θα εξαρτηθεί από το αν η Yamaha θα του δώσει την άδεια να κάνει δοκιμές με τη Ducati. Το πιθανότερο είναι ότι η Yamaha δεν θα του δώσει την άδεια και ο Ρόσι θα μπορέσει να κάνει την επέμβαση, ώστε το 2011 να αφοσιωθεί στην καινούργια καριέρα του στη Ducati.|

Στο μεταξύ ο άλλοτε μισητός αντίπαλος του, ο Μαξ Μπιάτζι αναφέρθηκε στην αποχώρηση του Ρόσι από τη Yamaha με προορισμό τη Ducati.

" Είναι μια ωραία ιστορία και μια καλή ευκαιρία για αυτόν. Δεν πιστεύω ότι θα έμενε στη Yamaha. Νομίζω ότι η μετακίνηση στη Ducati ειναι η καλύτερη εναλλακτική λύση για αυτόν", τόνισε ο αναβατης της Aprilia στο WSBK στο περιθώριο παρουσίασης μιας νέας μοτοσικλέτας και οι παρευρισκόμενοι δεν πίστευαν στα αυτιά τους.

Η κόντρα τους μάλλον ανήκει στο παρελθόν και είναι γνωστό ότι ο Μπιάτζι αντιπαθεί τη Yamaha περισσότερο από τον Ρόσι. Εκτός κι αν ο Μπιάτζι επιστρέψει στο MotoGP με την Aprilia. Τότε ίσως επιστρέψουμε στις παλιές καλές μέρες.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ