MOTOGP

Τετράωρη δράση

Τετράωρη δράση

Η επιτροπή των Grand Prix επανέφερε οριστικά το πρόγραμμα με τις τέσσερις περιόδους δοκιμών σε κάθε αγώνα. Αλλαγές και στιςμικρές κατηγορίες.

Οι αναβάτες φώναζαν ότι τα έξοδα μπορούσαν να περιοριστούν από αλλού, όχι από τις δοκιμές. Η επιτροπή των Grand Prix επανέφερε την Πέμπτη (9/12) τις πρωινές δοκιμές της Παρασκευής και αύξησε την καθεμιά από τα 45 στα 60 λεπτά.

Στους τελευταίους αγώνες της χρονιάς οι αναβάτες ανέβαιναν ξανά στις μοτοσικλέτες τους το πρωί της Παρασκευής, όμως τα 45 λεπτά έμειναν 45 λεπτά.

Έτσι τώρα θα έχουμε ξανά τετράωρη δράση κατά τη διάρκεια ενός Grand Prix συν το warm up την Κυριακή το πρωί. Θα αποζημιωθούν και οι θεατές που πλήρωναν κανονικά το εισιτήριο τους. Βλέπετε, οι τιμές δεν έπεσαν μετά τη μείωση του χρόνου δοκιμών.

Η Moto2 θα έχει τέσσερις 45λεπτες περιόδους δοκιμών, ενώ στα 125cc οι αναβάτες θα έχουν 45λεπτες περιόδους δοκιμών το πρωί της Παρασκευής και του Σαββάτου. Οι κατατακτήριες δοκιμές (το απόγευμα) θα έχουν ωστόσο 30λεπτη διάρκεια.

Τέλος, στις δύο μικρές κατηγορίες σε κάθε γραμμή εκκίνησης θα υπάρχουν τρεις αναβάτες και όχι τέσσερις. Οι τέσσερις αναβάτες θα παραμείνουν στο MotoGP.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ