MOTOGP

Βιαστικός ο Κράτσλοου

Βιαστικός ο Κράτσλοου

Ο Άγγλος αναβάτης επιθυμεί να εγκαταλείψει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Superbike και αναζητεί τρόπο να βρεθεί στην ομάδα της Tech 3.

Ο χρόνος είναι χρήμα και η εκτίμηση του Καλ Κράτσλοου είναι ότι στα 24 χρόνια δεν έχει πολλά περιθώρια για να κάνει καριέρα στο MotoGP.

Ο Άγγλος παγκόσμιος πρωταθλητής στην κατηγορία Supersport με τη Yamaha αγωνίζεται στα Superbikes (WSBK) μόλις μία σεζόν, όμως θεωρεί ότι αυτή είναι αρκετή.

Αφού πρώτα... άδειασε τον αγωνιστικό διευθυντή της Yamaha Motor Europe, Λόρενς Κέρκαμπ για την "αστεία", όπως τη χαρακτήρισε, πρόταση ανανέωσης που του έκανε εξήγησε ότι το μέλλον του βρίσκεται στο MotoGP.

" Δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Με ενημέρωσαν ότι υπάρχουν μία ή δύο ελεύθερες θέσεις στην Tech 3 Yamaha και αν με πάρουν τηλέφωνο θα πάω, γιατί είμαι 24 χρονών και δεν μπορώ να χάσω άλλο χρόνο. Πρέπει να μάθω να οδηγώ μία MotoGP μοτοσικλέτα, τις πίστες και δεν μπορώ να περάσω έναν ακόμα χρόνο στα Superbikes", τόνισε ο αναβάτης που πήρε δύο νίκες στο βρετανικό Grand Prix πριν από λίγες μέρες.

Θα μπορούσε να μπει και στο MotoGP το 2012 ως παγκόσμιος πρωταθλητής, όπως δηλαδή ο Μπεν Σπις. Ο Κράτσλοου ήταν "κάθετος": " Ναι σίγουρα. Ή θα μπορούσα να σπάσω το πόδι μου στον πρώτο αγώνα, να χάσω ολόκληρη τη σεζόν, να ξεκινήσω από την αρχή και να μείνω στα Superbikes τα επόμενα δέκα χρόνια".

Φυσικό είναι να αγχώνεται μιας και αρκετοί αναβάτες στο MotoGP δεν έχουν ακόμα συμπληρώσει τα 24 χρόνια τους. Υπάρχει και το παράδειγμα του τιμέιτ του, του Τζέιμς Τόσελαντ που πέρασε και δεν... ακούμπησε στο MotoGP.

Λογικά θα υπάρξει ζήτηση στην Tech 3, καθώς ο Μπεν Σπις θα μετακομίσει στην "εργοστασιακή" ομάδα, ενώ ο Κόλιν Έντουαρντς αναζητεί ένα τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο στο WSBK.

TAGS MOTOGP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ