WRC

Ο Λεμπ ξέχασε την F1

Ο Λεμπ ξέχασε την F1
Σεμπαστιάν Λεμπ

Ο Σεμπαστιάν Λεμπ εξέφρασε την άποψη ότι δεν θα του παρουσιαστεί ποτέ ξανά η ευκαιρία να οδηγήσει ένα μονοθέσιο της Φόρμουλα 1.

Η Φόρμουλα 1 είναι το παράπονο του Σεμπαστιάν Λεμπ! Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στο WRC θεωρεί ότι το... τρένο της F1 δεν θα ξαναπεράσει.

Ο Λεμπ επρόκειτο να αγωνιστεί στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι το 2009. Είχε κάνει όλη την προετοιμασία, αλλά δεν μπόρεσαν να του εκδώσουν superlisence. Έτσι έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει το μονοθέσιο της Toro Rosso.

Έκτοτε, σύμφωνα με τα λεγόμενα του δεν διεκδίκησε ξανά την ευκαιρία να οδηγήσει στη Φόρμουλα 1. " Δεν υπάρχει καμια πιθανότητα. Ήταν μια ιδέα της Red Bull πέρυσι και τελικά δεν μπορούμε να φτάσουμε μέχρι τέλους. Τώρα όλα έχουν τελειώσει. Αν είχα την ευκαιρία να οδηγήσω ένα μονοθέσιο για πλάκα, θα το έκαναν. Δεν νομίζω ότι θα κάνω άλλους αγώνες", τόνισε ο 36χρονος Γάλλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ντίσελντορφ στο πλαίσιο του Race of Champions.

Θεωρεί ότι θα... υπέφερε στη Φόρμουλα 1, ακριβώς όπως έγινε και στην περίπτωση του Κίμι Ράικονεν που δυσκολεύτηκε να συνηθήσει το Citroen C4 WRC.

" Όπως φάνηκε και στην περίπτωση του Κίμι είναι δύσκολο να αποκτήσεις πείρα. Αυτό θα συνέβαινε και στη δική μου περίπτωση. Όταν βλέπεις τους νέους οδηγούς να μπαίνουν στη Φόρμουλα 1, είναι 20 χρονών, εγώ είμαι 36. Οπότε πρέπει να σκεφτώ κάτι άλλο", κατέληξε.

TAGS WRC
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ