ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

"Δεν μπορεί να είναι χειρότερα από την Αθήνα!"

"Δεν μπορεί να είναι χειρότερα από την Αθήνα!"

Προσβλητικό σχόλιο της χρυσής Ολυμπιονίκη Κέλι Χολμς. Προχώρησε σε σύγκριση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει το Νέο Δελχί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

Η επικεφαλής της αγγλικής ομάδας στους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες, Κέλι Χολμς πρόσβαλε τη χώρα μας, συγκρίνοντας τα χαοτικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο Νέο Δελχί με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.

" Μπορώ να συγκρίνω την κατάσταση με τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας όπου φύτευαν δέντρα την ημέρα της τελετής έναρξης. Δεν νομίζω ότι μπορούν τα πράγματα να είναι πολύ χειρότερα (σ.σ. στο Νέο Δελχί)", υποστήριξε η Χολμς που κέρδισε δύο χρυσά μετάλλια σε 800 και 1.500 μέτρα στον στίβο στην Αθήνα.

Βέβαια η Χολμς που τιμήθηκε με τον τίτλο Ντέιμ (σ.σ. το θηλυκό του Σερ) από τη βασίλισσα Ελισάβετ για την προσφορά της στη Μεγάλη Βρετανία το είπε για καλό, εννοώντας ότι και οι αγώνες της Αθήνας ξεκίνησαν με προβλήματα και εξελίχθηκαν σε μεγάλη επιτυχία.

Ίσως έπρεπε να κάνει καλύτερη επιλογή λέξεων. Άλλο να τοποθετείς γλαστράκια για να... πρασινίσει ο τόπος, όπως έγινε στην Αθήνα και άλλο να καταρρέουν γέφυρες και κομμάτια στέγης στις εγκαταστάσεις των Κοινοπολιτειακών Αγώνων.

Πάντως οι Βρετανοί που ετοίμαζαν μεγάλη αποστολή για το Δελχί, δύο χρόνια πριν από το μεγάλο ραντεβού στο Λονδίνο, βλέπουν έναν έναν τους κορυφαίους αθλητές να αποσύρουν τις συμμετοχές τους.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ