ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Η Σκιαβόνε "έφαγε" Ρόσι και "Ρόχα"

Η Σκιαβόνε "έφαγε" Ρόσι και "Ρόχα"

Η απρόσμενη κατάκτηση του Ρολάν Γκαρός από τη Φραντσέσκα Σκιαβόνε ήταν η σημαντικότερη είδηση στον ιταλικό αθλητικό Τύπο σύμφωνα με ψηφοφορία τηλεοπτικού καναλιού.

Οκτώ μήνες μετά τη νίκη της στο Ρολάν Γκαρός η Φραντσέσκα Σκιαβόνε συνεχίζει να δημιουργεί εκπλήξεις. Ο θρίαμβος της τενίστριας από το Μιλάνο στο Παρίσι επισκίασε κάθε άλλη αθλητική είδηση στην Ιταλία το 2010.

Σε ψηφοφορία που πραγματοποίησε το ιταλικό κανάλι Sky TG24 η επικράτηση της 30χρονης που παίζει το μπάκχαντ με το ένα χέρι με αντίπαλο την Αυστραλή Σαμάνθα Στόσουρ, αναδείχθηκε η σημαντικότερη αθλητική είδηση της χρονιάς.

Η μεταγραφή του Βαλεντίνο Ρόσι στη Ducati, μια κίνηση που εκπλήρωσε το όνειρο κάθε Ιταλού φαν του Ρόσι και της μοτοσικλέτας ήρθες δεύτερη με τρίτο τον θρίαμβο της Ισπανίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Νότιας Αφριής.

Ακολούθησαν ο αποκλεισμός της Ιταλίας, της κατόχου του τίτλου, από το θεσμό νωρίς νωρίς και η κατάκτηση του Champions League από την Ίντερ με τον... περίπατο του θριάμβου του Ζοσέ Μουρίνιο.

Στα υπόλοιπα νέα, πρώτη σε ψήφους ήρθε η ανεργία στην Ιταλία και το γεγονός ότι ένας στους τέσσερις ενήλικες βρίσκεται χωρίς δουλειά. Η πετρελαιοκηλίδα στον κόλπο του Μεξικού, ο καταστροφικός σεισμός στην Αϊτή και η απόπειρα του Μπαράκ Ομπάμα να αναμορφώσει το σύστημα υγείας των Ηνωμένων Πολιτειών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ