ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

SMS "ερυθρόλευκης" διάσωσης

SMS "ερυθρόλευκης" διάσωσης
INTIME SPORTS

Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζήτησε τη βοήθεια του κόσμου. Το πλάνο που ανέλυσε ο Νίκος Καραχάλιος με στόχο την εξόφληση των χρεών προς τους αθλητές σε 200 μέρες και την εύρυθμη λειτουργία το 2020.

Ήρεμα και με σταθερά βήματα ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός θα μπορέσει να σταθεί ξανά στα πόδια του. Η συνέντευξη Τύπου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού την Τετάρτη (29/12) είχε τίτλο "Αντιμετωπίζουμε την κρίση, διασφαλίζουμε το μέλλον".

Ο α' αντιπρόεδρος Νίκος Καραχάλιος παρουσίασε το σχέδιο με το οποίο ο "ερυθρόλευκος" σύλλογος θα βγει από την κρίση και ανέλυσε τα βήματα που θα πρέπει να γίνουν.

Προτεραιότητα της προσωρινής διοίκησης και φυσικά εκείνης που θα ακολουθήσει είναι η εξόφληση των χρεών προς τους αθλητές. Σύμφωνα με τα λόγια του κ. Καραχάλιου τα πρώτα αποτελέσματα θα φανούν σε 200 μέρες και θα είναι η εξόφληση των χρεών προς τους αθλητές.

Όσο για το που θα βρεθούν τα χρήματα; Ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός ζήτησε τη συνδρομή του κόσμου. " Αν 3.000.000 φίλοι του Ολυμπιακού δώσουν από ένα ευρώ, τότε θα μαζευτούν 3.000.000 ευρώ", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καραχάλιος. Η "δωρεά" μπορεί να γίνει μέσω sms ή μέσω διαφόρων εκδηλώσεων που θα γίνουν. Χρήματα θα δώσει και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο στόχος είναι ο ερασιτέχνης Ολυμπιακός να αναδείξει το 2020 τους δικούς του αθλητές και να επιτελέσει το ρόλο του.

" Θέλουμε να βλέπουμε νέα παιδιά που να αποτελέσουν τον Ολυμπιακό του 2020. Να ανανεώνεται να προσφέρει στα νέα παιδιά. Να προσφέρει υποδομές, στάδια, υποστήριξη, τη ψυχή του και την καρδιά του. Αυτό που δεν έχει προσφέρει ο Ολυμπιακός, όπως θα έπρεπε, είναι η συνέπεια απέναντι σε πολλά παιδιά. Στα παιδιά του βόλεϊ, του πόλο", υποστήριξε ο κ. Καραχάλιος.

Η προσωρινή διοίκηση του Ολυμπιακού φαίνεται ότι άκουσε τους αθλητές, τους σεβάστηκε και φαίνεται ότι οι τελευταίοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν υπομονή για ακόμα λίγο καιρό. Στη συνέντευξη Τύπου έδωσαν το παρών εκπρόσωποι από σχεδόν όλα τα ερασιτεχνικά τμήματα.

Αναλυτικά στο www.redplanet.gr όλα τα μέτρα που εξήγγειλε ο κ. Καραχάλιος. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ένα φιλικό της ποδοσφαιρικής ομάδας με εν ενεργεία "αστέρια" του διεθνούς ποδοσφαίρου τον ερχόμενο Φεβρουάριο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ