ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ

Στην υγειά του Λευτέρη!

Στην υγειά του Λευτέρη!

Η γιορτή του Λευτέρη Κοσμίδη για τον θρίαμβο στο Ρότερνταμ. Η υποδοχή από συγγενείς και φίλους. Το video του νικηφόρου προγράμματος.

Χωρίς τυμπανοκρουσίες γιόρτασε ο Λευτέρης Κοσμίδης την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στις ασκήσεις εδάφους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Ρότερνταμ.

Αρκετά καταπονημένος από τον αγώνα, την ατμόσφαιρα και τον "μαραθώνιο" συνεντεύξεων που έδωσε σε Ελλάδα και εξωτερικό υποδέχθηκε στο δωμάτιο του, τους συναθλητές και τα υπόλοιπα μέλη της ελληνικής αποστολής.

Τους... κέρασε μια μπύρα και σε χαλαρή ατμόσφαιρα, όλοι συζήτησαν για τον τελικό, την ελληνική παρουσία στη διοργάνωση και τους τελικούς των οργάνων που ακολούθησαν εκείνον του Κοσμίδη.

Στη συνέχεια ο Κοσμίδης με τον προπονητή του, Γιώργο Αγγέλου, τον πατέρα του, Θανάση Κοσμίδη έκαναν μια βόλτα στο Ρότερνταμ.

" Πήγαμε βόλτα στο Ρότερνταμ. Εκεί συναντήσαμε αθλητές άλλων ομάδων. Όλοι με υποδέχθηκαν με επιφωνήματα και δεν σταμάτησαν να μου δίνουν συγχαρητήρια για τη νίκη και την εμφάνιση μου. Είναι υπέροχο να εισπράττεις αναγνώριση από τους συναθλητές του. Ένιωσα πολύ καλά", υποστήριξε ο ίδιος ο Κοσμίδης.

Η ελληνική αποστολή επιστρέφει τη Δευτέρα (25/10, 18.05) στο αεροδρόμιο "Ελ.Βενιζέλος". Στην αίθουσα αφίξεων θα γίνει μεγάλος σαματάς, αφού ήδη συγγενείς και φίλοι έχουν ενημερώσει τον Λευτέρη ότι θα τον περιμένουν.

Φυσικά η μητέρα του και ο αδερφός του, ο Ξενοφών θα είναι οι πρώτοι που θα σπεύσουν να αγκαλιάσουν τον 19χρονο παγκόσμιο πρωταθλητή.

Συγγενείς και φίλοι όλων των αθλητών θα βρεθούν στο "Ελ.Βενιζέλος", καθώς ας μη ξεχνάμε ότι έχουν περάσει 16 μέρες από την αναχώρηση των δικών τους ανθρώπων για το Ρότερνταμ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ