ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Μετά το Ντουμπάι, έρχεται η Σαγκάη

Μετά το Ντουμπάι, έρχεται η Σαγκάη

Απόλυτα ικανοποιημένη είναι η Νόρα Δράκου από τις εμφανίσεις της. Η 18χρονη πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού κοιτάζει ήδη προς το 2011.

Η Νόρα Δράκου έκανε δυναμική εμφάνιση στην ελληνική πισίνα το 2010. Η 18χρονη πρωταθλήτρια του Ολυμπιακού προχώρησε σε απολογισμό των πεπραγμένων της το 2010.

Η νεαρή σπρίντερ στο ελεύθερο και όχι μόνο αναφέρθηκε και στους στόχους της το 2011.

" Το Ντουμπάι είναι εντελώς διαφορετικό από κάθε άλλη πόλη. Το κολυμβητήριο και συνολικά η εγκατάσταση ήταν εντυπωσιακή, πέρα από κάθε φαντασία. Όλα ήταν πολύ ωραία. Στο αγωνιστικό κομμάτι, πήγα πολύ καλά. Είμαι αρκετά ικανοποιημένη από την παρουσία μου (σ.σ. στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα), τη συμμετοχή στον ημιτελικό, τους χρόνους που σημείωσα και τα πανελλήνια ρεκόρ. Στόχος μου ήταν να σπάσω τα πανελλήνια ρεκόρ γυναικών και τα κατάφερα. Μολονότι δεν είχα κάνει ειδική προετοιμασία για τη διοργάνωση, είμαι χαρούμενη από την εμφάνισή μου. Το 2010 ήταν εξαιρετικό για μένα", τόνισε η Δράκου.

Κοιτάζει ήδη στο 2011 και ο " στόχος τη νέα χρονιά είναι η πρόκριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης. Τα όρια των αγωνισμάτων μου είναι ίδια με τα περσινά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Βουδαπέστης και πιστεύω πως, αν είμαι καλά, δεν θα έχω πρόβλημα να τα πιάσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ