ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Νεκρός ο Φραν Κρίπεν

Νεκρός ο Φραν Κρίπεν

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το FINA Cup ανοικτής θαλάσσης που έγινε ανατολικά του Ντουμπάι, καθώς ο Αμερικανός κολυμβητής Φραν Κρίπεν βρέθηκε νεκρός

Σε τραγωδία εξελίχθηκε το FINA Cup ανοικτής θαλάσσης που έγινε ανατολικά του Ντουμπάι, σατο πλαίσιο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Ο Αμερικανός κολυμβητής Φραν Κρίπεν βρέθηκε νεκρός, καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες εξάντλησαν τους συμμετέχοντες αθλητές στη διαδρομή των 10 χιλιομέτρων.

Ο Κρίπεν καθυστέρησε αρκετά να φανεί στον τερματισμό και αυτό προκάλεσε την ανησυχία των συναθλητών του οι οποίοι άρχισαν να τον αναζητούν με τη βοήθεια μιας ομάδας δυτών. Λίγη ώρα αργότερα το άψυχο σώμα του 26χρονου κολυμβητή βρέθηκε δύο χιλιόμετρα μακριά από τον τερματισμό.

Ο Αμερικός κολυμβητής, που μεταξύ άλλων είχε κατακτήσει ένα χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2009, φέρεται να είχε ενημερώσει τον προπονητή του μετά το όγδοο χιλιόμετρο του αγώνα πως δεν αισθανόταν καλά.

Άλλοι τρεις συμμετέχοντες στον αγώνα, δύο Αμερικανοί κι ένας Βραζιλιάνος, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο λόγω προβλημάτων υγείας που παρουσίασαν στη διάρκεια της διαδρομής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ