ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ

Στο Σούπερ Καπ ο Κρεάνγκα

Στο Σούπερ Καπ ο Κρεάνγκα

Ο Καλλίνικος Κρεάνγκα θα λάβει μέρος στο Σούπερ Καπ και ο Παναγιώτης Γκιώνης στο Grand Prix της πρωταθλήτριας Γαλλίας Λεβαλουά.

Δύο σημαντικές προσκλήσεις έλαβαν ο Καλλίνικος Κρεάνγκα και ο Παναγιώτης Γκιώνης.

Συγκεκριμένα, ο Κρεάνγκα είναι και πάλι μέρος της ευρωπαϊκής "ελίτ" που θα λάβει μέρος στο Σούπερ Καπ 2010, ενώ ο Γκιώνης προσκλήθηκε στο καθιερωμένο γκραν πρι της πρωταθλήτριας Γαλλίας Λεβαλουά, για το οποίο επιλέγονται πάντα 16 σπουδαία ονόματα.

Ο θεσμός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ άρχισε το 2007 και ο Έλληνας πρωταθλητής βρίσκεται πάντα μεταξύ των προσκληθέντων, χάρη στην πολύ υψηλή θέση του στον ευρωπαϊκό πίνακα αξιολόγησης. Η διοργάνωση φιλοξενείται κάθε χρόνο στη Ρωσία. Φέτος, οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 2 και 3 Νοεμβρίου στην πόλη Εκατερίνμπουργκ. Εκτός του Κρεάνγκα, προσκλήθηκαν ακόμα οι Γερμανοί Τίμο Μπολ, Κριστιάν Σους, Πάτρικ Μπάουμ, ο Λευκορώσος Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ, ο Αυστριακός Βέρνερ Σλάγκερ, ο Ρουμάνος Άντριαν Κριζάν και ο Ρώσος Αλεξάντερ Σιμπάεφ.

Ο Γκιώνης, με τη σειρά του, θα μεταβεί στο Παρίσι για να αγωνιστεί αύριο στο ετήσιο τουρνουά της Λεβαλουά. Το δυνατό αυτό γκραν πρι γίνεται σε μία ημέρα, με νοκ άουτ σύστημα και συγκεντρώνει μεγάλα ονόματα τόσο από το εξωτερικό όσο και από την Α΄ κατηγορία της Γαλλίας, καθώς προσφέρει στον νικητή το ποσό των 15.000 ευρώ. Στην κορυφή των συμμετοχών βρίσκονται οι δύο κορυφαίοι αθλητές της "γηραιάς ηπείρου", ο Γερμανός Τίμο Μπολ και ο Λευκορώσος Βλαντιμίρ Σαμσόνοφ, ο πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής του απλού Ανδρών Βέρνερ Σλάγκερ (Αυστρία) και ο σημερινός πρωταθλητής Ευρώπης, σε διπλό και ομαδικό Ανδρών, ο Γερμανός Κριστιάν Σους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ