ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γλου: "Τα προβλήματα θα λυθούν"

Γλου: "Τα προβλήματα θα λυθούν"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Γλου βρέθηκε στο "Γ. Καραϊσκάκης", εκεί όπου ο κόσμος του Ολυμπιακού κατέφθανε μαζικά το Σάββατο, ώστε να βοηθήσει από το υστέρημά του τον αγαπημένο του σύλλογο. "Αυτοί όλοι οι άνθρωποι μάς έδωσαν το σύνθημα ότι είμαστε εδώ, θα βοηθήσουμε το σύλλογο να ορθοποδήσει οικονομικά, αλλά και επώνυμοι Ολυμπιακοί με οικονομική ευρωστία θα πρέπει και αυτοί να είναι εδώ", δήλωσε ο Γιώργος Γλου.

Ο εκτελών χρέη προέδρου μέχρι την 5η Νοεμβρίου, Γιώργος Γλου, έχοντας το γιο του Δημήτρη στο πλευρό του, μίλησε αποκλειστικά στο " RedPlanet.gr ".

Για την προσπάθεια που ξεκίνησε, δήλωσε:

" Η στήριξη δεν ξεκίνησε σήμερα, η στήριξη του κόσμου του Ολυμπιακού είναι πάντα. Όπως βλέπετε υπάρχει μια κοσμοσυρροή ανθρώπων, ανθρώπων που βάζουν σήμερα χρήματα στον Ολυμπιακό από το υστέρημα τους. Αυτό είναι πολύ σημαντικό. Αυτοί, λοιπόν, όλοι οι άνθρωποι μας έδωσαν το σύνθημα ότι είμαστε εδώ, θα βοηθήσουμε το σύλλογο να ορθοποδήσει οικονομικά, αλλά και επώνυμοι Ολυμπιακοί με οικονομική ευρωστία θα πρέπει και αυτοί να είναι εδώ".

Θα τα καταφέρει ο σύλλογος τελικά θα τα καταφέρει να βγει από το αδιέξοδο που έχει οδηγηθεί αυτή τη στιγμή;

" Οπωσδήποτε. Ο σύλλογος έχει μάθει να τα καταφέρνει και σε πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις, επήλθε συσπείρωση και τα προβλήματα θα λυθούν".

Υπάρχει πλάνο έτσι ώστε να μην οδηγηθεί ο σύλλογος ξανά σε αυτήν την κατάσταση;

" Βεβαίως, νομίζω ότι η διοίκηση που θα βγει στις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου θα έχει πλάνο, στόχους και όραμα, ώστε να μην ξαναφτάσουμε σε αυτά τα κακώς δρώμενα".

Την Παρασκευή είχαμε τον Ολυμπιακό νικητή στο Super Cup...

" Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, στον προπονητή και σε όλους τους παίκτες. Πάντα μία νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι σημαντική".

Οι δηλώσεις του Γιώργου Γλου στο Redplanet.gr:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ