ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παραιτήθηκε ο Συγγελίδης

Παραιτήθηκε ο Συγγελίδης
INTIME SPORTS

H ανακοίνωση και η προσωπική επίθεση των αθλητών πόλο στον Γιάννη Συγγελίδη, τον οδήγησε το πρωί της Δευτέρας σε παραίτηση, ενώ μετά και το ψήφισμα που παρέδωσαν οι 200 οπαδοί του Ολυμπιακού, σε παραίτηση θα οδηγηθούν και τα υπόλοιπα μέλη του ΔΣ.

Ο Γιάννης Συγγελίδης λοιπόν, θεώρησε προσβλητική την ανακοίνωση των παικτών, αφού για πρώτη φορά στα χρονικά του Ολυμπιακού υπήρξε επίθεση αθλητών σε πρόεδρο και σε προσωπικό μάλιστα επίπεδο.

Το πρωί της Δευτέρας ανακοίνωσε στα μέλη του Δ.Σ. την απόφαση του να παραιτηθεί και παρά τις προσπάθειες να μεταπεισθεί δεν υπήρξε αποτέλεσμα. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, το απόγευμα, 200 οπαδοί του Ολυμπιακού πήγαν στα γραφεία της πλατείας Αλεξάνδρας και έδωσαν τελεσίγραφο: " Πληρώστε ως το Σάββατο ή παραιτηθείτε. Να μην έρθετε τη Δευτέρα στο ματς του βόλεϊ γυναικών Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός".

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, θα υπάρξει παραίτηση και των υπολοίπων μελών του ΔΣ και οι ενδιαφερόμενοι θα προσφύγουν στο Πρωτοδικείο για να ορίσει προσωρινή διοίκηση. Αναμένεται επομένως η επιστροφή του Λεωνίδα Θεοδωρακάκη. Ο Γιάννης Συγγελίδης εξάλλου θα υποβάλει την παραίτηση του, από το ΔΣ του ερασιτέχνη, στον αντιπρόεδρο στον Γιώργο Γλου και από το ΔΣ της ΠΑΕ, στον Βαγγέλη Μαρινάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ