ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πρόεδρος ο Γλου

Πρόεδρος ο Γλου
NEWSPORTS

Ο Γιώργος Γλου ως α' αντιπρόεδρος θα είναι ο πρόεδρος του Ολυμπιακού ως τις εκλογές της 5ης Νοεμβρίου και δεσμεύτηκε να μιλήσει σήμερα με τους Βαγγέλη Μαρινάκη και τους αδελφούς Αγγελόπουλου για να βρεθούν χρήματα προκειμένου να πληρωθούν τα πενταπλούν των βολεϊμπολιστών-τριών, αλλά και οι προκαταβολές των πολιστών.

Στη συνεδρίαση του ΔΣ, παραιτήθηκε από ταμίας ο Στέλιος Κούβαρης που στοχοποιήθηκε από τους πολίστες και στη θέση του ανέλαβε ο Γιάννης Δαλέζιος, ενώ ο Γιάννης Κεντ διευκρίνισε ότι θα απουσιάζει εκείνη την ημερομηνία στο Λονδίνο και θα διατηρήσει το πόλο γυναικών, μόνο αν είναι στο ψηφοδέλτιο. Δεν έκανε πάντως την παραμικρή νύξη για τις 800.000 ευρώ που φερόταν να έδινε στο πόλο ανδρών.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Α' Αντιπρόεδρος Γιώργος Γλου, ο Β' ο Αντιπρόεδρος Γιάννης Κεντ, ο Γενικός γραμματέας Γιάννης Λάμπρου, ο ταμίας Στέλιος Κούβαρης, ο αναπληρωτής ταμίας Κων/νος Σάκκαρης, και τα τακτικά μέλη Κώστας Μίχαλος, Μάριος Κάτσικας, Μάνος Ρουσσέτος, Γιάννης Δαλέζιος, Αλέκος Αδαμαντόπουλος και Καλλίνικος Καλλίνικος, ενώ παρών ήταν και ο δικηγόρος του συλλόγου Μιχάλης Υδραίος. Μοναδικές απουσίες ήταν του Αιμίλιου Παπαθανασίου του Θεόδωρου Τρύφωνα και φυσικά του Γιάννη Συγγελίδη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ