ΠΟΛΟ

Ανακοίνωση-απάντηση στον Συγγελίδη

Ανακοίνωση-απάντηση στον Συγγελίδη
INTIME SPORTS

Οι πολίστες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία σχολιάζουν όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Γιάννης Συγγελίδης στη συνέντευξη του στο Sport24.gr.

Οι πολίστες του Ολυμπιακού εξέδωσαν ανακοίνωση στην οποία σχολιάζουν όσα δήλωσε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη, Γιάννης Συγγελίδης στη συνέντευξη του στο Sport24.gr.

Το κείμενο της ανακοίνωσης:

"ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ, ΟΡΓΗ, ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ, ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ. Αυτά είναι τα συναισθήματα μας αυτή τη στιγμή, διαβάζοντας έκπληκτοι τη "συνέντευξη" του προέδρου του ερασιτέχνη Ολυμπιακού.

Προβληματιστήκαμε πολύ για το αν θα πρέπει να απαντήσουμε. ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ. Λέξη Λέξη.

ΔΕΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΧΡΕΗ. Μέχρι χθες κυκλοφορούσαν δηλώσεις του ίδιου ότι παρέλαβε ένα σωρό χρέη!!!!! Το ίδιο, μας έλεγε επανειλλημένως και ο ταμίας κ.ΚΟΥΒΑΡΗΣ. Τελικά τί ακριβώς ισχύει; Πότε λένε αλήθεια και πότε ψέματα;

ΚΑΝΑΜΕ ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ. Μας ευχαριστεί (για τα μάτια του κόσμου, ίσως;) που δεχτήκαμε ΓΕΝΝΑΙΕΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ, αλλά παρακάτω μας προτρέπει να αλλάξουμε νοοτροπία και να σφίξουμε το ζωνάρι, όπως κάνουν όλοι οι Έλληνες. Τελικά, κύριε Συγγελίδη σφίξαμε ή όχι το ζωνάρι επανειλλημένως τα τελευταία δύο χρόνια; ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ, γιατί εμείς δεν βγάζουμε άκρη. Αθλητές είμαστε και όχι ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ. Αν δεν γνωρίζετε τι είναι ο αθλητής, ρωτήστε να σας πουν, δεν είναι κακό.

ΜΟΝΟ ΜΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΠΟΛΙΣΤΕΣ.

Καταρχάς ο Ολυμπιακός διαχρονιά (από τη δεκαετία του'70) έκανε μεταγραφές τους καλύτερους Έλληνες αθλητές. Αρώνης, Μίχαλος, Γιαννόπουλος, Βενετόπουλος, Βολτυράκης και πολλοί άλλοι νεότεροι! Περιμένουμε με ανυπομονησία να ακούσουμε ποιούς παίκτες αγόρασε ο κ.Συγγελίδης τα τρία τελευταία χρόνια. Ενημερωτικά μόνο, οι περισσότεροι αθλητές έρχονται ως ελεύτερη, είτε με μετοίκηση δηλαδή πάλι ελεύθεροι. Τελευταία περίπτωση είναι ο Κολόμβος φέτος. Ή μήπως λέμε ψέματα; Σε κάθε περίπτωση ο Ολυμπιακός παρέμενε πάντα ο κυρίαρχος της ελληνικής υδατοσφαίρισης. Μάλλον όμως αυτό δεν αρέσει σε κάποιους!!!! Έτσι δεν είναι κ.Κούβαρη;

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ.

Γίνεται σαφές σε ποιο παιχνίδι μόνο έρχεται ο κ.Συγγελίδης. Σε αυτό με τη μεγαλύτερη δημοσιότητα, ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ. Όμως κ.Συγγελίδη το Παπαστράτειο γεμίζει και με τον Πανιώνιο, και με τον Εθνικό και με τη Βουλιαγμένη και τη Χόνβεντ, τη Βάσας, την Παρτιζάν, την Κότορ, τη Γιουγκ, τη Μπλάντοστ, τη Μαρσέιγ, τη Νις, τη Μπαρτσελόνα, την Ποσίλιπο και άλλες. Και χωρίς καλό σερβίς και follow up. Ξέρετε γιατί; Γιατί αγωνίζεται ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Με τους 12 Έλληνες και τον ένα ξένο. Γιατί άραγε, εμείς δεν είμαστε "δικά σας" παιδιά κ.Συγγελίδη; Τί ακριβώς είμαστε; Μήπως ζητιάνοι; Μήπως επαγγελματίες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ; Πόσο επαγγελματίες είμαστε, που κανένας μας δεν έχει manager; Είναι σαφές ότι σας πληροφορούν λάθος, κύριε Συγγελίδη.

ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΚΟΥΠΕΣ. Ποιοί είναι αυτοί οι άλλοι κ.Συγγελίδη; Ο λαός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ που θέλει την αγάπη του, πάντα πρώτη; Γιατί δεν μας εξηγήσατε, τα δυο χρόνια που μας εκπλιπαρούσατε να κάνουμε υπομονή να για να μην υπάρχει δημοσιότητα, ότι δεν πρέπει να παίρνουμε τους τίτλους; Εσείς δεν κομπορρημονείτε ότι την άλλη εβδομάδα το βόλλεϋ (με το καλό) θα πάρει το σούπερ καπ; Σε ποιους ακριβώς αναφέρεστε; Γιατί κ.Συγγελίδη, στην Πτολεμαΐδα και στη Σύρο (final 4 Kυπέλλου) ήρθατε εσείς μαζί με τη διοίκηση με το ελικόπτερο σας, 15 λεπτά πριν τους τελικούς; Μήπως επειδή είχε απονομή; Εμείς σας χρειαζόμασταν και στους δύσκολους ημιτελικούς...

ΦΕΤΟΣ ΚΑΝΑΜΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΓΧΑΙΡΩ.

Ποιους ακριβώς συγχαίρετε, κ.Συγγελίδη; Τους ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ή αυτούς που έπαιζαν απλήρωτοι επειδή σας εμπιστεύτηκαν και ανανέωσαν τα μειωμένα συμφωνητικά τους, επειδή σας πίστεψαν; ΠΟΙΟΥΣ; Καλό θα είναι να απαντήστε πρώτα στις οικογένειες όλων αυτών.

ΒΟΛΛΕΥ.

Πόσοι από την περσινή ομάδα βόλλευ έμειναν; 3 (ΤΡΕΙΣ) Πόσοι έχουν κάνει προσφυγές ή αγωγές; ΑΡΚΕΤΟΙ. Πόσοι από την περσινή ομάδα πόλο έμειναν; 12 (ΔΩΔΕΚΑ) Πόσοι έχουν κάνει προσφυγές ή αγωγές; ΚΑΝΕΝΑΣ. Είναι έτσι κ. Κούβαρη;

ΝΤΙΟΓΚΟ ΚΑΙ ΜΑΡΕΣΚΑ

Τον Ντιόγκο και τον Μαρέσκα δεν μπορείτε να τους πιάσετε από το λαιμό, γιατί τον έναν τον πλήρωσε ο κ. Κόκκαλης 10εκ. ευρώ για να τον φέρει στην ομάδα μας (όσα δηλαδή έχετε βάλει σε όλη την πορεία ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΕΙΤΕ όπως είπατε) και τον άλλο γιατί ο κ.Μαρινάκης του χάρισε 1εκ. ευρώ (όσα χρωστάτε μόνο στο πόλο εσείς δηλαδή) για να τον αποδεσμεύσει. Άλλωστε η ιστορία των κ.κ. ΚΟΚΚΑΛΗ και ΜΑΡΙΝΑΚΗ στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ έχει ήδη γραφτεί με ολόχρυσα γράμματα, δεδομένου πως όλος ο κόσμος γνωρίζει ότι και πανάκριβες ομάδες-μοντέλα (σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλλεϋ, πόλο) έφτιαξαν και γήπεδα και εγκαταστάσεις και ακαδημίες. Ομάδες που συνεχίζουν ως σήμερα να πρωταγωνιστούν παντού. Για αυτό τους χρωστάμε όλοι ευγνωμοσύνη.

ΟΙ ΒΟΛΕΙΜΠΟΛΙΣΤΕΣ-ΣΤΡΙΕΣ, ΟΙ ΚΟΛΥΜΒΗΤΕΣ, ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ.

Άραγε γιατί έφυγε πέρυσι ο κ.Κρίστιανσον και επτά ακόμη αθλητές βόλλεϋ και πήρατε καινούργιους; Γιατοί οι κολυμβητές δεν μετείχαν σύσσωμοι στο πρωτάθλημα τους και έβγαλαν και ανακοίνωση; Γιατί σας αναζητούν απεγνωσμένα οι αθλητές του στίβου στα τηλέφωνα; Γιατί σας έχουν εμπιστοσύνη; ΜΠΟΡΕΙ!

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΩΝΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΟΤΑΝ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΙΣ 600.000 ΕΥΡΩ. Αν μας χρύσωνε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ τώρα θα ήμασταν διακοπές. Αλλά τώρα, αντί να κάνουμε προπόνηση, εμείς παρακαλάμε για τα δεδουλευμένα μας. Τότε λοιπόν που μας χρύσωνε, παίρναμε το πρωτάθλημα με 3-2 νίκες επί του Εθνικού που είχε μπάτζετ 1.000.000 ευρώ. Το 2006. Πόσο είχαμε εμείς;;;;

ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ; Κ. Συγγελιδη, εμεις ειμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΠΑΙΞΑΝ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ, ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΑΔΕΙΕΣ ΠΡΟΠΟ, ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΜΕ; Η αλήθεια είναι πως τα περισσότερα παιδιά
αγωνίζονταν στην εθνική πριν έρθουν στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Έχετε λάθος πληροφόρηση, είπαμε. Άλλωστε είναι παροιμιώδης η "αδυναμία" του κ.ΛΕΩΝΙΔΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ, που είχε χτίσει την ομάδα μας, στο να φέρνει στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ τους καλύτερους παίκτες που αγωνίζονται ήδη στην εθνική ομάδα.

Όσο για τα ΠΡΟΠΟ και τα σώματα ασφαλείας, σας κάνουμε γνωστό πως αφενός δεν έχουν όλοι οι αθλητές του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (γιατί άραγε;), αφετέρου αυτά τα απονέμει η Πολιτεία σε εξαιρετικές διακρίσεις με την εθνική ομάδα της ΕΛΛΑΔΑΣ. Άλλωστε είναι γνωστό πως και οι αθλητές άλλων σωματείων έχουν ίδια προνόνια. Το μόνο περισσότερο που έχουν οι αθλητές του Ολυμπιακού είναι τίτλους και δόξα, επειδή αγωνίζονται στη μεγαλύτερη ελληνική ομάδα.

ΑΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ".

Αναρωτιομαστε ποτε αλλαξατε προτεραιοτητες;Πριν απο δεκα μερες σας ζητουσαμε τις ελευθερας μας και μας αρνηθηκατε;Ειχατε αλλες προtεραιοτητες τοτε;Καθε ποτε θα αλλαζουν οι προτεραιοτητες της ομαδας μας;Καθε 15 μερες,ισως;Γιατι μας καλεσατε μεσα Αυγουστου να μας προτεινετε μειωσεις;Γιατι τεχνηεντως μας εγκλωβισατε;

ΘΑ ΞΕΡΙΖΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ.

Ποτε ακριβως εμφανιστηκε αυτο το κατεστημενο;Γιατι δεν το ξεριζωσατε ως τις 15 Σεπτεμβριου που τελειωνε η μεταγραφικη;Με τη λεξη κατεστημενο εννοειτε την ομαδα που παιρνει συνεχως το πρωταθλημα τα τελευταια 18 χρονια με εξαιρεση 4 φορες;Αυτο το κατεστημενο θα ξεριζωσετε;;;

Καλο θα ειναι εδω να θυμισουμε πως σ’ αυτο το κατεστημενο ο κ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗΣ ειχε βαλει υψηλοτατο πριμ σε περιπτωση που κατακτουσε το πρωταθλημα αηττητο.Τελικα αυτο το ρεκορ ηρθε οχι μονο χωρις πριμ(επι διοικησης σας) αλλα και με τους αθλητες απληρωτους. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.

Καπου εδω τελειωνουν οι απαντησεις που κριναμε σωστο σαν ΟΜΑΔΑ να δωσουμε.Ομως υπαρχει ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ.

Απο τη συναντηση που ειχαν οι δυο συναθλητες μας με τη διοικηση πριν απο τρεις μερες, ειπωθηκε από τον κ Συγγελιδη πως αποκρυψαμε η τεχνηεντως διαστρεβλωσαμε(δεν εχει αποφασισει ακομη) κατι σημαντικο.

Οτι τους ειπε ξεκαθαρα πως σας χρωσταμε 842.000 ευρω,τα οποια θα τα παρετε σε βαθος τριων χρονων.Θελετε αμεσα 400.000 και να ξεχρεωσουμε;΄΄

Κατι τετοιο ΠΟΤΕ δεν ειπωθηκε.Το τι ειπωθηκε ακριβως το αναφερουμε επι λεξη στην προηγουμενη ανακοινωση μας.

Αυτο που σκοπιμως αποκρυψαμε απο την συναντηση των συναθλητων μας ειναι πως ο κ Συγγελιδης αφου επεπληξε την αντιπροσωπια μας και παροντος του εκπροσωπου των οπαδων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΖΗΤΗΣΕ,ΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΣΟ.

ΑΥΤΟ ,ΝΑΙ, ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΨΑΜΕ.Γιατι εμεις ειμαστε επαγγελματιες ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ,ισως........

Ψέματατα, ομως δεν λεμε...

Επειδη αρκετα εχει πληγωθει η ομαδα μας και εμεις σαν τμημα,ειναι η τελευταια φορα που τοποθετουμαστε δημοσιως.Δεν προκειται να επανελθουμε για ο,τιδηποτε και αν κατηγορηθουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ