ΠΟΛΟ

Ελλάδα-Κροατία 4-10

Ελλάδα-Κροατία 4-10
INTIME SPORTS

Η εθνική ανδρών γνώρισε την εντός έδρας ήττα από την Κροατία στο Παπαστράτειο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των προκριματικών του World League.

Τη δεύτερη ήττα σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε η εθνική ανδρών! Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έχασε με 10-4 από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Κροατία στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 3ου προκριματικού ομίλου του World League.

Είχε προηγηθεί η ήττα από τη δευτεραθλήτρια Ευρώπης, Ιταλία στην πρεμιέρα των αγώνων του ομίλου. Μετά το τέλος του αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός Ντράγκαν Άντριτς τόνισε " η Κροατία έπαιξε δυνατά και σοβαρά, ως πρωταθλήτρια Ευρώπης. Ηρθε εδώ για να αποδείξει τον τίτλο της. Εγιναν κάποια λάθη από την ομάδα, αλλά είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών. Σίγουρα το αποτέλεσμα δεν είναι καλό, αλλά δεν πρέπει να σκεφτόμαστε αυτό, αλλά πως θα παλεύουμε όλα τα ματς, θα είμαστε δυνατοί και σκληροί".

Στο ίδιο μήκος κύματος ο Μανώλης Μυλωνάκης υποστήριξε "η Κροατία είναι ένα επίπεδο παραπάνω από μας. Το γεγονός ότι είναι πρωταθλήτρια Ευρώπης τα λέει όλα. Δεν είχαμε το άγχος του αποτελέσματος, αλλά θέλαμε να δείξουμε καλύτερη εικόνα. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι σε αυτά που μας έχει ζητήσει ο προπονητής στην άμυνα. Η Κροατία είναι πιο ποιοτική ομάδα από μας. Φάνηκε ότι ο δρόμος για το υψηλό επίπεδο είναι δύσκολος και μακρύς. Θέλει συγκέντρωση και δουλειά".


Τα οκτάλεπτα: 1-2, 1-3, 1-2, 1-3.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΕΛΛΑΔΑ (Άντριτς): Δελακάς, Μυλωνάκης, Μουρίκης, Μιράλης.

ΚΡΟΑΤΙΑ (Ρούντιτς): Μπούσλιε 2, Σούκνο 2, Μπούριτς 2, Γιόκοβιτς, Χίνιτς, Ομπράντοβιτς, Κάρατς.

Η Ιταλία νίκησε 16-6 την Ολλανδία και μαζί με την Κροατία προηγούνται με έξι βαθμούς. Ελλάδα και Ολλανδία δεν έχουν πάρει βαθμό. Στις 25 Ιανουαρίου θα παίξουν Ιταλία-Κροατία, Ελλάδα-Ολλανδία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ