ΠΟΛΟ

Γυμνή η ξένη του Ολυμπιακού!

Γυμνή η ξένη του Ολυμπιακού!

Η Κάμι Κρεγκ φιγουράρει στο εξώφυλλο του περιοδικού ESPN. Η κορυφαία φουνταριστή θα έρθει στη χώρα μας τον ερχόμενο Ιανουάριο.

Πρώτη φορά θα αγωνιστεί στη χώρα μας αθλητής ή αθλήτρια που έχει κοσμήσει το εξώφυλλο του μεγαλύτερου αθλητικού περιοδικού στον κόσμο, το ESPN.

Και μάλιστα στο τεύχος με τις μεγαλύτερες πωλήσεις! Και χωρίς ρούχα, για να σας εξάψουμε το ενδιαφέρον.

Πρόκειται για την Κάμι Κρεγκ, τη φουνταριστή της γυναικείας ομάδα πόλο του Ολυμπιακού. Η "αργυρή" Ολυμπιονίκης στο Πεκίνο που θα έρθει στη χώρα μας τον ερχόμενο Ιανουάριο κοσμεί ένα από τα πέντε εξώφυλλα του "Body Issue".

" Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ ποτέ, ούτε σε 1.000.000 χρόνια ότι θα φωτογραφιζόμουν γυμνή για ένα τέτοιο περιοδικό", υποστήριξε η "Λόλο" Σίλβερ και η Λόρεν Γουένγκερ πρόσθεσε " τα θηλυκά σώματα είναι όμορφα, αλλά τα θηλυκά σώματα του πόλο είναι τα καλύτερα!".

Θα κυκλοφορήσουν περιοδικά με έξι διαφορετικά εξώφυλλα. Στο ένα βρίσκονται οι παίκτριες της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ και στα υπόλοιπα η μπασκετμπολίστρια Νταϊάνα Ταουράσι, ο νεοαποκτηθείς σταρ των Νικς, Αμάρ'ε Στουνταμάιρ, ο τερματοφύλακας Τιμ Χάουαρντ, ο γκόλφερ Καμίλο Βιγιέγκας και η αήττητη Ολλανδή παίκτρια του τένις με καρότσι, Έστερ Βεργκέερ.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ