ΠΟΛΟ

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων

Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων
INTIME SPORTS

Η... σεζόν ξεκίνησε με την κλήρωση των ευρωπαϊκών κυπέλλων στη Στουτγκάρδη με τη συμμετοχή πέντε ελληνικών ομάδων.

Στη Στουτγκάρδη διενεργήθηκε και η κλήρωση των πρώτων προκριματικών γύρων των ευρωπαϊκών κυπέλλων για τη σεζόν 2010-11. Στην Ευρωλίγκα, η Βουλιαγμένη κληρώθηκε στον 2ο όμιλο, που θα φιλοξενηθεί στην Κωνσταντινούπολη, με αντιπάλους τις Μπρέσια (Ιταλία), Ντούισμπουργκ (Γερμανία), Γιουζμέ (Τουρκία) και Κάρκοφ (Ουκρανία).

Οι αγώνες θα γίνουν μεταξύ 24 και 26 Σεπτεμβρίου. Ο Πανιώνιος θα μπει στη μάχη στη Β΄ προκριματική φάση και ο πρωταθλητής Ολυμπιακός απευθείας στους ομίλους.

Στο LEN Trophy ανδρών, ο ΠΑΟΚ για τον 4ο όμιλο θα ταξιδέψει στο Κόπερ και θα αντιμετωπίσει τις Φιορεντίνα (Ιταλία), Βαλ Πράνσι (Μαυροβούνιο), Ροκάβα Κόπερ (Σλοβενία) και Ορτά Ντογκού (Τουρκία). Ο ΝΟ Πατρών -που μπήκε από το... παράθυρο στη διοργάνωση μετά την άρνηση του Παναθηναϊκού να συμμετάσχει και των Παλαιού Φαλήρου και Λάρισας να τον αντικαταστήσουν- κληρώθηκε στον 3ο όμιλο με αντιπάλους τη γερμανική Εσλινγκεν (διοργανώτρια), την ουγγρική Φερεντσβάρος, τη ρωσική Ντιναμό Μόσχας και την ιρλανδική Μπέλφαστ Γουλφχάουντς. Οι αγώνες θα γίνουν μεταξύ 8 και 10 Οκτωβρίου.

Στο Τσάμπιονς Καπ γυναικών θα γίνει μόνο ένας προκριματικός γύρος με τέσσερις ομίλους, από τους οποίους θα προκύψει η οκτάδα των προημιτελικών. Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Βουλιαγμένη θα πάει στη Φλωρεντία για τα ματς του 4ου ομίλου, όπου θα βρει απέναντί της την ιταλική Φιορεντίνα, την ολλανδική Πόλαρ Μπέαρς και τη γαλλική Νανσί. Ο Ολυμπιακός, στο πλαίσιο του 3ου ομίλου, θα αντιμετωπίσει στη Νίκαια της Γαλλίας την τοπική Ολιμπίκ Νις και τη ρωσική Στουρμ Τσέχοφ. Οι αγώνες θα γίνουν το διάστημα 3-5 Δεκεμβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ