ΠΟΛΟ

Σερβία-Ελλάδα: 13-5

Σερβία-Ελλάδα: 13-5
INTIME SPORTS

Η εθνική ανδρών γνώρισε την ήττα από τη Σερβία στην πρεμιέρα του τουρνουά του Ζάγκρεμπ. Τη Δευτέρα (30/8) το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει τη FYROM.

Η εθνική ανδρών δεν κατάφερε να κοιτάξει στα μάτια την εθνική Σερβίας στην πρεμιέρα της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ζάγκρεμπ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα γνώρισε την ήττα με 13-5 από τους παγκόσμιους πρωταθλητής στο κολυμβητήριο της Μλάντοστ.

Οι Σέρβοι που έχουν ήδη αναδειχθεί νικητές στο World League και στο FINA Cup προηγήθηκαν με 4-2 με τον Ράντεν και ενώ απέμεναν 6 λεπτά και 53 δευτερόλεπτα για τη λήξη της δεύτερης περιόδου. Ο Βαγγέλης Δελακάς μείωσε στον παίκτη παραπάνω, όμως ο Βάνια Ουντόβισιτς με το τρίτο προσωπικό του γκολ στην κόντρα, διαμόρφωσε το 6-3 στην εκπνοή του οκταλεπτου.

Στη συνέχεια άνοιξε η διαφορά με τους Σέρβους να τρέχουν σερί 4-1 και να εξασφαλίζουν ουσιαστικά τη νίκη. Η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει τη Δευτέρα (30/8) τη FYROM στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Τάσος Δούμπας υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης "παίζαμε με μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η Σερβία με τα αποτελέσματα που έχει φέρει φαίνεται να είναι η κορυφαία ομάδα του κόσμου. Εμείς σε καθοριστικά σημεία του αγώνα θα μπορούσαμε να κερδίσουμε κάτι παραπάνω, αλλά πρώτη φορά βλέπω να δεχόμαστε τόσες αποβολές και να κερδίζουμε εμείς τόσες λίγες. Εγιναν λάθη, δεν είχαμε λύσεις επιθετικά με την άμυνα που έπαιζαν οι αντίπάλοι και το σκορ ξέφυγε δεχόμενοι γκολ που δεν πρέπει να συμβεί στη συνέχεια. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε απαγορεύεται να δεχόμαστε γκολ από την κόντρα και από τον φουνταριστό".

Σε άλλους αγώνες του "ελληνικού" ομίλου η Ουγγαρία με τέσσερα γκολ από τον Μπίρος επικράτησε 10-8 της Γερμανίας, ενώ η FYROM εκανε την έκπληξη, επικρατώντας 10-9 της Γερμανίας.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 4-2, 3-1, 4-1.

Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:

ΣΕΡΒΙΑ (Ουντόβισιτς):
Ουντόβισιτς 4, Νίκιτς 3, Πρλαϊνοβιτς 2, Γκότσιτς, Πιγέτλοβιτς, Ράντεν, Φιλίποβιτς.

ΕΛΛΑΔΑ (Δούμπας):
Παπαδόγκωνας, Μίραλης, Δελακάς, Αφρουδάκης, Μουρίκης.

Βαθμολογία
1.Σερβία 3 (13-5)
2.Ουγγαρία 3 (10-8)
3.FYROM 3 (10-9)
4.Ρωσία 0 (9-10)
5.Γερμανία (8-10)
6.Ελλάδα 0 (5-13)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ