ΠΟΛΟ

Βλοντάκης: "Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει"

Βλοντάκης: "Ελπίζω ότι κάτι θα αλλάξει"
Βλοντάκης INTIME SPORTS

Ο Αντώνης Βλοντάκης παρέμεινε στον Ολυμπιακό γιατί του έδωσε το λόγο του ο Γιάννης Συγγελίδης, ενώ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια της Χίου.

Ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Γιάννης Συγγελίδης του έδωσε το λόγο του και ο Αντώνης Βλοντάκης αποφάσισε να μείνει στους "ερυθρόλευκους".

"Η φιλοσοφία μου λέει ότι όταν δεσμεύεται ένας άνθρωπος με τέτοιο κύρος, 9 στις 10 φορές υλοποιείται ότι πει. Έτσι δεν είχα κανένα λόγο να μην πιστέψω τον κ. Συγγελίδη. Ουσιαστικά δεν μπορούσα να φέρω αντίρρηση, από την στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει ένα συμβόλαιο μαζί μου, για ένα ακόμη χρόνο, για να φύγω έπρεπε να υπάρχει και η συγκατάθεση του", υποστήριξε ο διεθνής φουνταριστός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιοφωνικό σταθμό "Η Αλήθεια της Χίου".

Ο πρώην παίκτης του Εθνικού και του Πανιώνιου πρόσθεσε " στην αρχή ο Ολυμπιακός έδειξε ότι δεν ενδιαφέρεται για το τμήμα πόλο, έτσι φάνηκε με όλα αυτά που έγινε. Μετά την επικοινωνία που είχα με το κ. Συγγελίδη, κάτι ελπίζω ότι θα αλλάξει. Χρειάζεται το ελληνικό πόλο και δυνατό να παραμείνει στο επίπεδο που είναι ο Ολυμπιακός και ισχυρό τον Παναθηναϊκό και την περιφέρεια, την επαρχία σε υψηλό επίπεδο".

Τον Βλοντάκη διεκδίκησε και ο ΝΟ Χίου που έχει φτιάξει ξανά μια καλή ομάδα υπό την προεδρία του επιχειρηματία Παναγιώτη Παππή

" Νιώθω κολακευμένος και χαρούμενος που με ήθελε ο ΝΟ Χίου. Η Χίος ξαφνικά έγινε πρώτη προτεραιότητα, χάρις τις προσπάθειες των ανθρώπων της. Πρέπει να υπάρχει ισχυρή επαρχία στο ελληνικό πόλο. Η Χίος μπορεί να κάνει πράγματα, στο πόλο, όπου οι ίδιοι οι Χιώτες δεν τα φαντάζονται.

Ελπίζω η προσπάθεια που γίνεται από την διοίκηση της Χίου και τον πρόεδρο της Π. Παππή να βρει ανταπόκριση και από τους τοπικούς φορείς. Η ομάδα να συνεχίσει να είναι σε υψηλό επίπεδο. Η Χίος είναι το νησί του πόλο. Ακόμη και πρωταθλήτρια Ελλάδος μπορεί να γίνει κάποια στιγμή. Φυσικά ένας άνθρωπος μόνο δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος και πρέπει να τον βοηθήσουν όλοι στο νησί. Και άλλοι επιχειρηματίες και οικονομικά στελέχη του νησιού να πάνε κοντά στην ομάδα.

Ομολογώ ότι επειδή το ενδιαφέρον του ΝΟΧ, ήρθε λίγο καθυστερημένα, δεν το περίμενα και με εξέπληξε. Θα ήταν πάντως μεγάλη τιμή μου να έρθω στη Χίο. Ο ΝΟ Χίου μάλιστα αυτή την εποχή είναι το πλέον υγιές σωματείο στο πόλο και ευχή όλων είναι να παραμείνει έτσι".

Ο φουνταριστός του Ολυμπιακού δεν περιμένει ότι θα είναι τα πράγματα εύκολα για την ομάδα του: " Θα δούμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός επειδή έχει δημιουργήσει τόσα χρόνια μια βάση καλών παικτών, φυσικά έχει το πρώτο λόγο. Αλλά με την ενίσχυση ορισμένων ομάδων, το σίγουρο είναι ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ματώσει σε κάθε έδρα για να βγαίνει νικητής".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ