ΣΤΙΒΟΣ

"O Mπολτ δεν θα με νικούσε"

"O Mπολτ δεν θα με νικούσε"

Ο Μπεν Τζόνσον ετοιμάζεται να προκαλέσει νέες ταραχές, απειλώντας με αποκαλύψεις στην αυτοβιογραφία του "Seoul to Soul".

Ανήσυχο ύπνο υπόσχεται ο Μπεν Τζόνσον σε όσους πιστεύει ότι κατέστρεψαν την καριέρα του. Έχουν περάσει 22 χρόνια από το σκάνδαλο των Ολυμπιακών Αγώνων της Σεούλ. Τώρα ο παλαίμαχος Καναδός σπρίντερ είναι αποφασισμένος να πει την ιστορία του.

"Σταμάτησα να χρησιμοποιώ στεροειδή έξι εβδομάδες πριν από τους Αγώνες. Δεν ήμουν τόσο... βλάκας να πάρω κάτι τόσο κοντά στον τελικό των Ολυμπιακών Αγώνων. Όλες οι ουσίες που βρίσκονταν στο στομάχι μου θα σκότωναν ένα φυσιολογικό άνθρωπο. Πιάστηκα ντοπέ στην ουσία στανοζόλη, αλλά εγώ χρησιμοποιούσα άλλα στεροειδή", υποστήριξε ο Τζόνσον.

Ισχυρίζεται ότι έχει ένα μάρτυρα που είδε τι συνέβη όταν ο περίφημος "Μυστηριώδης Άνδρας" έριξε κάτι στο ποτό μου. Ο κόσμος θα σοκαριστεί από αυτές τις αποκαλύψεις... Ήταν μυστήριο για 22 χρόνια, αλλά σύντομα το μυστήριο θα τελειώσει".

Ο γεννημένος στην Τζαμάικα και μεγαλωμένος στον Καναδά υποστηρίζει ότι για όλα ευθύνονται οι χορηγοί που ήθελαν νικητή τον Καρλ Λιούις. Ο Τζόνσον ισχυρίζεται ότι ο "γιος του ανέμου" δεν ήθελε να μοιράζεται τη δόξα με κανέναν. Μέχρι σήμερα, πρόσθεσε, παρακολουθεί εκείνο τον τελικό στα 100 μέτρα, ξανά και ξανά για να δει την αντίδραση του Λιούις.

Ο Τζόνσον, ο Λιούις ανήκουν στο παρελθόν. Σήμερα υπάρχει ο Γιουσέιν Μπολτ και ο Τζόνσον είναι μεγάλος θαυμαστής του.

" Δεν έχω να πω τίποτα άσχημο για τον Μπολτ. Χαίρομαι για αυτόν. Αν γεννιόμουν 22 χρόνια αργότερα, τότε θα ήταν υπέροχο να τον αντιμετωπίσω. Δεν νομίζω ότι θα με κέρδιζε".

Τέλος, αστειεύτηκε σε συνέντευξη του λέγοντας ότι θα έτρεχε τα 100 μέτρα γρηγορότερα από 9.58 δευτερόλεπτα ακόμα και χωρίς απαγορευμένες ουσίες. Ας είναι καλά τα μοντέρνα ταρτάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ