ΣΤΙΒΟΣ

Συνελήφθη η Μάρτα των Ισπανών

Συνελήφθη η Μάρτα των Ισπανών

Η Ισπανίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια Μάρτα Ντομίνγκεθ συνελήφθη από τις αρχές για συμμετοχή σε σκάνδαλο απαγορευμένων ουσιών.

Οι ισπανικές αρχές συνέλαβαν την παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 3.000 μέτρα στιπλ, Μάρτα Ντομίνγκεθ για συμμετοχή σε σκάνδαλο απαγορευμένων ουσιών.

Το όνομα της αγαπημένης αθλήτριας των Ισπανών βρέθηκε σε έγγραφα που πέρασαν στην κατοχή της αστυνομίας και αφορούν την υπόθεση Πουέρτο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο ντόπινγκ στην ιστορία της ποδηλασίας.

Μαζί με την 35χρονη πρωταθλήτρια που βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα συνελήφθησαν ο προπονητής της, Θέσαρ Πέρεθ και ο γιατρός που εμπλέκεται στην επιχείρηση Πουέρτο, Εουφεμιάνο Φουέντες. Η Ντομίνγκεθ κατηγορείται σύμφωνα πάντα με την "Pais" ότι προμήθευε άλλους αθλητές με απαγορευμένες ουσίες.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "El Pais" στην κατοχή της αστυνομίας βρίσκεται ένα laptop, ένας χαρτοφύλακας και ένα κουτί που έχει σχέση με την επιχείρηση Κάλγκο. Πρόκειται για την έρευνα των ισπανικών αρχών γύρω από το ντόπινγκ. Συνολικά έγιναν 14 συλλήψεις σε μια "μαύρη" μέρα για τον ισπανικό αθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ