ΤΕΝΙΣ

Δίγαμος ο Μποργκ!

Δίγαμος ο Μποργκ!

Η πρώην γυναίκα του Μπγιορν Μποργκ, η Ιταλίδα τραγουδίστρια Λορεντάνα Μπερτέ ισχυρίζεται ότι δεν υπέγραψε ποτέ τα χαρτιά του διαζυγίου με τον Σουηδό θρύλο.

Τι κοινό έχουν ο Στάθης Ψάλτης με τον Μπγιορν Μποργκ; Ο πρώτος υποδύθηκε έναν δίγαμο πιλότο σε μια αξεπέραστη βιντεοταινία και ο δεύτερος ίσως είναι, εν γνώσει του, δίγαμος.

Η πρώην σύζυγος του, η Ιταλίδα τραγουδίστρια Λορεντάνα Μπερτέ ισχυρίζεται ότι δεν υπέγραψε ποτέ τα χαρτιά του διαζυγίου με τον Σουηδό θρύλο του τένις. Το ζευγάρι χώρισε το 1993.

Ο Μποργκ ίσως κατηγορηθεί για διγαμία, καθώς αμέσως μετά τον χωρισμό παντρεύτηκε την Πατρίτσια Όστφελτ.

Η 60χρονη Μπερτέ, πρώην σύντροφος και του Ντιέγκο Μαραντόνα, ζητάει αποζημίωση από τον Μποργκ που βγάζει πολλά χρήματα, παίζοντας σε τουρνουά βετεράνων.

" Μετά από τόσα ψέματα θέλω να τον κλείσω στη φυλακή. Όταν χωρίσαμε, δεν μου έδωσε τίποτα", τόνισε η εκκεντρική τραγουδίστρια που είναι γνωστή και για το ιδιαίτερο στυλ με το οποίο ντύνεται.

Η Μπερτέ που έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες, τόνισε ότι όταν χώρισε με τον Μποργκ, ο εν διαστάσει σύζυγος της, την ενημέρωσε ότι τα του διαζυγίου επρόκειτο να ρυθμίσουν οι δικηγόροι του. Ανακάλυψε την αλήθεια όταν πήγε να ψηφίσει το 2009 και την αποκάλεσαν "κυρία Μποργκ"! " Νομικά είμαστε ακόμα παντρεμένοι", υποστήριξε.

Η συμβίωση τους ήταν αρκετά επεισοδιακή, το ζευγάρι χρησιμοποιούσε ναρκωτικά, ενώ ο Μποργκ αποπειράθηκε αφαιρέσει τη ζωή του, κάτι το οποίο αρνείται κατηγορηματικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ