ΤΕΝΙΣ

"Διχασμένος" ο Τζόκοβιτς

"Διχασμένος" ο Τζόκοβιτς

Το μυαλό του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς βρίσκεται στον τελικό του Davis Cup και όχι στο μεγάλο τουρνουά του Λονδίνου, όπως ομολόγησε ο ίδιος.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα έχει πολλές ευκαιρίες να νικήσει στους τελικούς της ATP Tour στο μέλλον, το Davis Cup όμως ίσως ποτέ ξανά.

Ο κορυφαίος σύγχρονος Σέρβος αθλητής το γνωρίζει καλά αυτό, για αυτό και το μυαλό του βρίσκεται στο Βελιγράδι και όχι στο Λονδίνο.

Την επόμενη εβδομάδα η Σερβία θα φιλοξενήσει τη Γαλλία στον τελικό του Davis Cup και ο "Tζόκο" θέλει τον τίτλο για τους συμπατριώτες του.

"Ειλικρινά, ο μεγαλύτερος στόχος μου είναι να κατακτήσω το Davis Cup. Είχα αρκετές ευκαιρίες (τρεις για την ακρίβεια) στο παρελθόν για να κατακτήσω αυτό το τουρνουά και ελπίζω στο μέλλον να έχω κι άλλες. Ο τελικός του Davis Cup φιλοξενείται για πρώτη φορά στο σπίτι μου", είπε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Τζόκοβιτς τον οποίο αγαπούν αρκετά οι Άγγλοι, τόσο που του έδιναν και το βρετανικό διαβατήριο πριν λίγα χρόνια.

" Ποιος ξέρει πότε θα έχουμε ξανά αυτή την ευκαιρία; Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και έχω μεγάλο κίνητρο. Πρέπει όμως να κάνω το καλύτερο που μπορώ εδώ και μετά να σκεφτώ το Βελιγράδι", πρόσθεσε ο 23χρονος δεξιόχειρας.

Πρώτος αντίπαλος του Τζόκοβιτς θα είναι ο Τόμας Μπέρντιχ τη Δευτέρα (22/11). Θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον Ράφα Ναδάλ και τον Άντι Ρόντικ. Ιδανική προετοιμασία ενόψει των αγώνων με τους Γάλλους.

Ο Τζόκοβιτς ενημερώνεται καθημερινά για την προετοιμασία των Γάλλων, που συμμετέχουν σε καμπ, και έμαθε για την αποχώρηση του τραυματία Ζουλιέν Μπενετό.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ