ΤΕΝΙΣ

Δύσκολα στους "8" ο Μάρκος

Δύσκολα στους "8" ο Μάρκος

Ο Μάρκος Παγδατής προκρίθηκε με δυσκολία στα προημιτελικά του τουρνουά "Pilot Pen" στο Κονέκτικατ. Το εκπληκτικό καλοκαίρι του στα αμερικάνικα γήπεδα.

Ο Άντρε Άγκασι έλεγε ότι οι δύσκολες νίκες σε κάνουν καλύτερο, όχι οι εύκολες. Αν ο Μάρκος Παγδατής συμμερίζεται την ίδια άποψη, τότε θα βγει δυνατός από τον αγώνα του με αντίπαλο τον Αργεντινό Χουάν Ιγνάθιο Τσέλα στο τουρνουά "Pilot Pen".

Ο Κύπριος κέρδισε μόλις δύο από τα οκτώ πρώτα γκέιμς του ματς. Έβγαλε τον εαυτό του από τη δύσκολη θέση, βελτιώνοντας το πρώτο σερβίς του.

Επιπλέον "έσπασε" τέσσερις φορές το σερβίς του αντιπάλου του και επικράτησε 1-6, 6-3, 6-2 για να περάσει στα προημιτελικά. Εκεί θα συναντήσει τον Τσέχο Ράντεκ Στέπανεκ που νίκησε 7-6 (7-4), 6-7 (4-7), 6-4 τον Ρουμάνο Βίκτορ Χανέσκου.

Πλέον ο Παγδατής έχει τέσσερις συμμετοχές στα προημιτελικά στα πέντε τελευταία τουρνουά που έχει δώσει. Είναι το καλύτερο καλοκαίρι της καριέρας του και ήδη το όνομα του έχει αρχίσει να αναφέρεται στα αφιερώματα των διεθνών ΜΜΕ ενόψει του US Open.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ