ΤΕΝΙΣ

Εκτός αγοράς η "Μαύρη χήρα"

Εκτός αγοράς η "Μαύρη χήρα"

Η Μαρτίνα Χίνγκις βρήκε επιτέλους γαλήνη στην προσωπική της ζωή. Παντρεύτηκε τον μικρότερο της, Γάλλο ιππέα Τιμπό Ουτέν.

Τρίτη και φαρμακερή για τη Μαρτίνα Χίνγκις! Η 30χρονη πρώην Νο1 παίκτρια στον κόσμο παντρεύτηκε την περασμένη Παρασκευή (10/12) τον 26χρονο Γάλλο ιππέα Τιμπό Ουτέν.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο (σ.σ. στο εξωτερικό ο πολιτικός γάμος είναι απαραίτητος και προηγείται πάντα του θρησκευτικού) στο Παρίσι.

" Η ένωση μας ενδεχομένως να προκάλεσε έκπληξη σε αρκετούς, αλλά ήταν εδώ και καιρό προγραμματισμένος", υποστήριξε η "Swiss miss".

Το ζευγάρι γνωρίστηκε σε ιππικούς αγώνες τον περασμένο Απρίλιο. Ο Ουτίν κάνει υπερπήδηση εμποδίων και θέλει να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ενώ η Χίνγκις συμμετέχει με τη σειρά της σε αγώνες.

Το 2008 αρραβωνιάστηκε τον Τσέχο τενίστα Ράντεκ Στέπανεκ και τον περασμένο χειμώνα τον Ελβετό δικηγόρο Αντρέας Μπιέρι. Οι αρραβώνες δεν κατέληξαν σε γάμο.

Σε ορισμένα φόρουμ εκφράζουν τη συμπάθεια τους προς τον Ουτίν και γράφουν ότι αν είχε καριέρα, μόλις τελείωσε. Βλέπετε η Χίνγκις κέρδισε το παρατσούκλι "μαύρη χήρα" γιατί η καριέρα των εκάστοτε συντρόφων της ελαφρώς "καταστρέφεται".

Οι τενίστες Ζουλιάν Αλόνσο, Ίβο Χοϊμπέργκερ και Μάγκνους Νόρμαν διέκοψαν άδοξα την καριέρα τους. Ο δε Στέπανεκ ακόμα προσπαθεί να συνέλθει παρότι έχει παντρευτεί την πρώην τενίστρια Νικόλ Βαϊντισόβα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ