ΤΕΝΙΣ

Εκτός Νέας Υόρκης η Σερένα

Εκτός Νέας Υόρκης η Σερένα

Η Νο1 παίκτρια στον κόσμο είναι τραυματίας και δεν θα συμμετάσχει στο τέταρτο Grand Slam της χρονιάς.

Ξαφνικά όλα είναι ανοιχτά στο US Open! Το ακλόνητο φαβορί του τουρνουά, η Σερένα Γουίλιαμς είναι τραυματίας και δεν θα συμμετάσχει στο τελευταίο Grand Slam της χρονιάς.

Η κάτοχος 13 Grand Slam τίτλων υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι περίπου πριν από ένα μήνα και απέσυρε τη συμμετοχή της από τρία τουρνουά προετοιμασίας.

Η 28χρονη Αμερικανίδα που έχει κερδίσει μόλις δύο φορές το τουρνουά της πατρίδας της έκανε λόγο για " μια από τις χειρότερες στιγμές στην καριέρα μου".

Λίγες ώρες αργότερα πάντως παραβρέθηκε χαμογελαστή σε εγκαίνια καταστήματος του οίκου Louis Vuitton, κρατώντας στο χέρι το νέο της δώρο. Μία τσάντα ώμου που θα βγει στην αγορά σε λίγους μήνες.

Σχεδόν δώδεκα μήνες μετά το ξέσπασμα της σε κριτή στον ημιτελικό με αντίπαλο την Κιμ Κλάιστερς, η Γουίλιαμς δεν θα έχει τη δυνατότητα να διορθώσει τη ζημιά. Η απουσία της προστίθεται σε εκείνη της Ζιστίν Ενάν που ανακοίνωσε ότι δεν θα παίξει σε άλλα τουρνουά μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Εν τω μεταξύ και η κάτοχος του τίτλου Κιμ Κλάιστερς ένιωσε ενοχλήσεις στο γοφό στην ήττα της από τη φιναλίστ του Γουίμπλεντον, Βέρα Ζβοναρέβα. Η Βελγίδα καθησύχασε τους θαυμαστές της, αλλά και τους διοργανωτές λέγοντας ότι θα είναι παρούσα στη Νέα Υόρκη. Το US Open ξεκινάει στις 30 του μήνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ