ΤΕΝΙΣ

Φέντερερ vs Ναδάλ και στο νερό!

Φέντερερ vs Ναδάλ και στο νερό!

Υπάρχει μέρος που να μην έχουν αναμετρηθεί; Ο λόγος για τους Ράφα Ναδάλ και Ρότζερ Φέντερερ που συμμετείχαν σε αγώνα επίδειξης σε "υδάτινο" κορτ στη Ντόχα, ενόψει της έναρξης του ATP World Tour 2011 (photos+vds)!

Το αγωνιστικό καλεντάρι στο τένις περιλαμβάνει για τη φετινή χρονιά 63 τουρνουά σε 32 διαφορετικές χώρες, με την εκκίνηση να είναι προγραμματισμένη για σήμερα με το τουρνουά του Κατάρ και τους δύο κορυφαίους αθλητές να το διαφημίζουν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Αυτός ήταν ένας αγώνας σε ειδικά διαμορφωμένο κορτ που είχε στηθεί στα νερά του θαλάσσιου κόλπου της Ντόχα, με τον Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης Ναδάλ και τον Νο 2 Φέντερερ να ανταλλάσουν μερικά χτυπήματα με τις ρακέτες τους, σε μία "αναμέτρηση" που έγραψε ιστορία.

Φέντερερ vs Ναδάλ και στο νερό!

"Ήταν μία φανταστική εμπειρία. Τα τρία τελευταία χρόνια έχουμε κάνει πολλά διαφορετικά πράγματα και αυτή ήταν μία πολύ ωραία εμπειρία.

Πιστεύω ότι η φετινή σεζόν θα είναι πολύ συναρπαστική για μένα. Θα ήθελα να παίξω μερικές φορές κόντρα στον Ρότζερ μέσα στο 2011, γιατί όταν παίζουμε μεταξύ μας συνήθως αυτό γίνεται στον τελικό", δήλωσε ο Ναδάλ, ενώ ο δις πρωταθλητής στο τουρνουά της Ντόχα, Φέντερερ, δήλωσε:

"Είχε μπόλικη πλάκα. Ήταν τόσο διαφορετικά. Έχεις πάντα ενθουσιασμό και νευρικότητα πώς θα εξελιχτεί αυτό. Είναι πάντα όμορφο να προμοτάρεις ένα γεγονός και μία ολόκληρη διοργάνωση μαζί με τον Ράφα.

Είμαι φυσικά ενθουσιασμένος που ξεκινάει μία ακόμα σεζόν στα κορτς. Παίζω το καλύτερο τένις της καριέρας μου και πάλι. Το απολαμβάνω πραγματικά και έχω υψηλούς στόχους για φέτος".

Φέντερερ vs Ναδάλ και στο νερό!

Να σημειωθεί πως το "χρυσό" δίδυμο του ανδρικού τένις έχει κατακτήσει τους 21 από τους 23 τελευταίους γκραν σλαμ τίτλους (ατομικούς), ενώ η κόντρα τους αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στο τέλος του μήνα στη Μελβούρνη.

Εκεί θα διεθαχθεί, όπως κάθε χρόνο, το Australian Open, το πρώτο από τά τέσσερα μεγάλα γκραν σλαμ, με τον Ισπανό να φιλοδοξεί να κάνει το "4 στα 4" μετά τις επιτυχίες του το 2010 σε Roland Garros, Wimbledon και US Open, και τον Ελβετό να καλείται να υπερασπιστεί τον τίτλο του και να φτάσει ταυτόχρονα στις 16 κατακτήσεις.

Φέντερερ vs Ναδάλ και στο νερό!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ