ΤΕΝΙΣ

Κάνε πέρα Κριστιάνο!

Κάνε πέρα Κριστιάνο!

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση τους κοιλιακούς του Ράφα Ναδάλ και επέλεξε να του δώσει τη διαφημιστική καμπάνια εσωρούχων στη θέση του Ρονάλντο.

Ο Τζόρτζιο Αρμάνι και οι συνεργάτες του έβαλαν κάτω τους... διάσημους κοιλιακούς. Έβγαλαν το συμπέρασμα ότι οι κοιλιακοί του Ράφα Ναδάλ πρέπει να αναδειχθούν με τα εσώρουχα και τα τζιν του Ιταλού σχεδιαστή.

Έτσι ο Κριστιάνο Ρονάλντο, που είχε αντικαταστήσει στη διαφημιστική καμπάνια των εσωρούχων τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, παραχώρησε τη θέση του στον Ναδάλ.

Οι θαυμάστριες του αριστερόχειρα από το Μανακόρ θα πρέπει να κάνουν υπομονή μέχρι τον ερχόμενο Φεβρουάριο, όταν θα πρωτοκυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ναδάλ θα πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστική καμπάνια μεγάλου οίκου μόδας. Πριν από λίγα χρόνια ήταν το πρόσωπο του αρώματος Lanvin Sport.

Έτσι ο Ναδάλ αποκτάει άλλο ένα κοινό με τον Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός ντύνεται στις δημόσιες εμφανίσεις του με τα καλοραμμένα πλην πανάκριβα κοστούμια του ιταλικού σχεδιαστή και έχει παρακολουθήσει και την επίδειξη μόδας στο Μιλάνο.

Ο Αρμάνι ήταν ένας από τους πρώτους που κατάλαβε τη δύναμη που έχουν οι αθλητές. Ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρησιμοποιεί ποδοσφαιριστές, κατά κύριο λόγο, στις διαφημιστικές καμπάνιες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ