ΤΕΝΙΣ

Κινδυνεύει η Σαραπόβα;

Κινδυνεύει η Σαραπόβα;

Μία 18χρονη Αμερικανίδα απειλεί τη Ρωσίδα στον τρίτο γύρο του τουρνουά. Η Γέλενα Γιάνκοβιτς έθεσε εκτός συνέχειας την πρώην παίκτρια-θαύμα, Μιργιάνα Λούτσιτς (video).

Η ιστορία επαναλαμβάνεται; Η Μαρία Σαραπόβα ελπίζει ότι δεν θα ξαναπέσει θύμα μιας άσημης Αμερικανίδας στο τέταρτο Grand Slam της χρονιάς.

Η Σαραπόβα θα αντιμετωπίσει την 18χρονη Μπεατρίς Κάπρα, Νο371 στον κόσμο, η οποία πραγματοποιεί το ντεμπούτο της σε επαγγελματικό τουρνουά και ήδη έχει αποκλείσει μια καλή παίκτρια, τη Γαλλίδα Αρεβάν Ρεζάι.

Πριν από δώδεκα μήνες η Ρωσίδα είχε γίνει ένα από τα θύματα της 17χρονης Μέλανι Ουντάν. Η αντίπαλος της κατάφερε και έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του τουρνουά. Η σύγκριση είναι αναπόφευκτη.

Η Κάπρα ομολόγησε ότι η Σαραπόβα είναι ένα από τα είδωλα της, ενώ είχε παρακολουθήσει λεπτό προς λεπτό τα κατορθώματα της Ουντάν.

Όσο για τη Σαραπόβα; Δεν ιδρώνει το αυτί της, τουλάχιστον δημόσια, μετά τη νίκη-περίπατο επί της Τσέχας Ιβέτα Μπενεσόβα και δεν μίλησε για την επόμενη αντίπαλο της.

Προτίμησε να αναφερθεί στο βραδυνό της φόρεμα στο US Open, ένα συμπαθές μωβ φόρεμα σε κόψιμο σμόκιν. Πολύ καλύτερο από το πρωινό το σιέλ με τα κουμπάκια.

Η Κροάτισσα Μιργιάνα Λούτσιτς, ημιφιναλίστ στο Γουίμπλεντον το 1999 σε ηλικία 17 ετών, πήρε την πρώτη της νίκη σε Grand Slam τουρνουά μετά από έντεκα χρόνια. Δεν θα υπάρξει δεύτερη αφού η Γέλενα Γιάνκοβιτς νίκησε με 6-4, 3-6, 6-2 τη Λούτσιτς σε ένα ματς, όπου καμιά παίκτρια δεν μπόρεσε να κρατήσει το σερβίς της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ