ΤΕΝΙΣ

"Μάγια" στον Ναδάλ;

"Μάγια" στον Ναδάλ;

Η Rafamania "χτύπησε" τη Νέα Υόρκη! Πελάτισσες κομμωτηρίου μάζεψαν τα κομμένα μαλλιά του Ισπανού σταρ.

Ακόμα και όταν ο Ράφα Ναδάλ κουρεύεται, αυτό είναι είδηση! Ο σπουδαιότερος σύγχρονος αριστερόχειρας επισκέφθηκε πριν από λίγες μέρες κομμωτήριο στη Μάντισον Άβενιου για να σουλουπώσει λίγο το χτένισμα του. Ας μη ξεχνάμε ότι βρίσκεται στη Νέα Υόρκη.

Μόνο που οι βοηθοί του κομμωτή Ζουλιέν Φαρέλ, του επίσημου κομμωτή του US Open (!) τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν πρόλαβαν να σπουπίσουν τις τρίχες από το πάτωμα.

Αρκετές πελάτισσες, τις οποίες είχε χαιρετήσει ευγενικά ο Ισπανός λίγη ώρα νωρίτερα, φρόντισαν να μαζέψουν τούφες από τα βρεγμένα μαλλιά και να τα βάλουν στην τσάντα τους.

" Ορισμένες από τις νέες γυναίκες στο κομμωτήριο πήραν τούφες από τα μαλλιά που βρίσκονταν στο πάτωμα, όταν δεν κοίταζε κανείς για να τις κρατήσουν σαν σουβενίρ", σχολίασε αυτόπτης μάρτυρας στην εφημερίδα New York Post.

Κινδυνεύει από μάγια ο Ναδάλ; Πολλές γυναίκες (και άνδρες φανταζόμαστε) κατέφευγαν στις μάγισσες με τούφες μαλλιά για να "δέσουν" τον αγαπημένο τους.

Το νέο κούρεμα του Ναδάλ θυμίζει λίγο εκείνο του Φέντερερ. Τα δύο προηγούμενα χρόνια ο Ναδάλ είχε επισκεφθεί το ακριβό κομμωτήριο (300 δολάρια χρεώνει ο Φαρέλ).

" Όταν κόβω τα μαλλιά του Ναδάλ, θέλω να μοιάζουν ελεύθερα και φυσικά, ώστε να επανέρχονται πάντα στη θέση τους εντός και εκτός κορτ", υποστήριξε ο κομμωτής.

Η πρώην πρώτη κυρία Λόρεν Μπους και η περίφημη Ιβάνκα Τραμπ είναι δύο από τις καλύτερες πελάτισσες του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ