ΤΕΝΙΣ

Ναδάλ-Μάρεϊ στους "4"

Ναδάλ-Μάρεϊ στους "4"

Ο Ράφα Ναδάλ πέρασε στα ημιτελικά του Λονδίνου όπου θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ. Ο Ισπανός τσακώθηκε με τον διαιτητή (video).

Μια νίκη χωρίζει τον Ράφα Ναδάλ από τον Ρότζερ Φέντερερ και τον τελικό του "ATP World Tour Finals" στο Λονδίνο. Μετά τον Ελβετό και ο Ισπανός πέρασε στους "4" του τουρνουά.

Νίκησε δύσκολα 7-6 (7-3), 6-1 τον φιναλίστ στο Γουίμπλεντον, Τόμας Μπέρντιχ και θα αντιμετωπίσει τον Άντι Μάρεϊ στον ημιτελικό του Σαββάτου (27/11).

Πάντως ο Ναδάλ... σόκαρε το κοινό και όσους γνωρίζουν τον χαρακτήρα του, όταν επιτέθηκε λεκτικά στον διαιτητή και στη συνέχεια ζήτησε τον λόγο από τον παρατηρητή της ATP.

Ο Νο1 παίκτης στον κόσμο έχανε με 6-5 στο πρώτο σετ και για λίγο άφησε τα νεύρα να κυριαρχήσουν, ζητώντας το λόγο από τον διαιτητή γιατί έδωσε στον Μπέρντιχ έναν πόντο σε μια φάση που, σύμφωνα με τον ίδιο, έπρεπε να επαναληφθεί.

" Κατά τη γνώμη μου ο διαιτητής έκανε λάθος, ίσως εγώ. Δεν γνωρίζω", τόνισε ο Ναδάλ μετά το τέλος του αγώνα. Φάνηκε μετανιωμένος, ίσως αφού είδε το βλέμμα με τον οποίο τον κεραυνοβόλησε ο θείος του, ο Τόνι Ναδάλ στην κερκίδα.

Ο προπονητής του κορυφαίου αριστερόχειρα δίδαξε στον ανηψιό του όχι μόνο τα μυστικά του αθλήματος, αλλά να σέβεται τον αντίπαλο του, τους διαιτητές και να μην σπάει ρακέτες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ