ΤΕΝΙΣ

Ο Μάρεϊ και ο "άγνωστος" Ελβετός

Ο Μάρεϊ και ο "άγνωστος" Ελβετός

Ο Άντι Μάρεϊ, Νο4 στην παγκόσμια κατάταξη, αποκλείστηκε από τον Ελβετό Στάνισλας Βάβρινκα στη μεγαλύτερη έκπληξη του τουρνουά. Έξι Ισπανοί πήραν το εισιτήριο για τους "16" (video).

Τα βρετανικά ΜΜΕ χάρισαν στον Στάνισλας Βάβρινκα το παρατσούκλι του "άγνωστου Ελβετού". Άγνωστος; Όχι πια. Ο Άντι Μάρεϊ δοκίμασε το δηλητήριο του χρυσού Ολυμπιονίκη στο διπλό (σ.σ. με παρτενέρ τον Ρότζερ Φέντερερ) και γνώρισε την ήττα με 6-7 (3-7), 7-6 (7-4), 6-3, 6-3.

Ο Σκωτσέζος Νο4 στον κόσμο αποκλείστηκε από τους "16" για πρώτη φορά μετά το 2007 σε έναν "τρελό" αγώνα όπου έγιναν 13 break στο σερβίς. Ο Βάβρινκα θα αντιμετωπίσει τον Αμερικάνο Σαμ Κέρεϊ.

Ο Μάρεϊ κατέρρευσε μάλλον από εξάντληση, απογοητεύοντας για μια ακόμα φορά σε μεγάλο τουρνουά. Η αλήθεια είναι ότι μετά τη συμμετοχή του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν τον περασμένο Ιανουάριο, η πορεία του δεν είναι το ίδιο καλή και ας μην μας ξεγελάει η κατάκτηση του Μάστερς στο Τορόντο.

" Δεν νιώσει τόση κούραση σε μεγάλο σε διάρκεια αγώνα εδώ και αρκετό καιρό. Στο τρίτο και στο τέταρτο σετ δεν ένιωθα καλά και αυτό με ενόχλησε. Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που ένιωσα έτσι", υποστήριξε ο Μάρεϊ. Για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Βάβρινκα θα συμμετάσχει στους "16" του τουρνουά.

Εν τω μεταξύ έξι Ισπανοί βρίσκονται στους "16" μετά την ολοκλήρωση του 3ου γύρου του τουρνουά. Πρόκειται για ρεκόρ.

Ο Τόμι Ρομπρέδο πήρε ξεκούραστη πρόκριση μετά την αποχώρηση του Μισέλ Λοντρά, ενώ ο Ρώσος Μιχαήλ Γιούζνι απέκλεισε τον ύψους 2.05μ. Αμερικάνο Τζον Ίσνερ, επικρατώντας 6-4, 6-7 (7-9), 7-6 (7-5), 6-4.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ