ΤΕΝΙΣ

Όλος ο καλός ο κόσμος

Όλος ο καλός ο κόσμος

Οι κορυφαίοι 100 παίκτες και οι πρώτες 98 τενίστριες δεσμεύτηκαν να συμμετάσχουν στο Αυστραλιανό Όπεν τον ερχόμενο Ιανουάριο. Στο κυρίως ταμπλό και ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο.

Το Αυστραλιανό Όπεν σε ένα μήνα θα είναι συναρπαστικό! Για πρώτη φορά ίσως και στην ιστορία του τουρνουά, επιβεβαίωσαν τη συμμετοχή τους οι κορυφαίοι 100 παίκτες στον κόσμο.

Οι καλύτερες 98 γυναίκες θα ταξιδέψουν επίσης στη Μελβούρνη. Θα απουσιάσουν η Έλενα Ντεμέντιεβα που εγκατέλειψε την ενεργό δράση και η Ουγγαρέζα Άγκνες Σαβάι, η οποία είναι τραυματίας. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή της κατόχου του τίτλου, Σερένα Γουίλιαμς.

Το σημαντικό είναι ότι ο περσινός κάτοχος του US Open, ο Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο βρίσκεται ανάμεσα στους 104 του κυρίως ταμπλό. Ο Αργεντινός που έχασε σχεδόν ολόκληρη τη χρονιά με τραυματισμό βρίσκεται στο Νο257 στον κόσμο, όμως δεν παύει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα.

Νο1 του ταμπλό είναι ο Ράφα Ναδάλ και η Κάρολαϊν Βοζνιάκι στις γυναίκες. Παρών στο κυρίως ταμπλό θα είναι ο Μάρκος Παγδατής, ενώ η Λένα Δανιηλίδου, Νο166 στον κόσμο, θα διεκδικήσει ένα από τα 12 εισιτήρια που δίνει το προκριματικό τουρνουά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ