ΤΕΝΙΣ

Σέρβιρε έκπληξη η Τσιμπούλκοβα

Σέρβιρε έκπληξη η Τσιμπούλκοβα

Η Σλοβάκα προκρίθηκε για πρώτη φορά στις "8" του US Open εις βάρος της Σβετλάνα Κουζνέτσοβα. Την ίδια ώρα ο πρώην σύντροφος της, ο Γκαέλ Μονφίς επικρατούσε του Ρισάρ Γκασκέ.

Ούτε η Ντομίνικα Τσιμπούλκοβα πίστευε ότι προκρίθηκε στα προημιτελικά του US Open για πρώτη φορά στην καριέρα της. Η 21χρονη Σλοβάκα πέταξε κάτω τη ρακέτα της από τη χαρά μετά τη λήξη του αγώνα με αντίπαλο τη Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.

Η περσινή ημιφιναλίστ του US Open επικράτησε 7-5, 7-6 (7-4) της νικήτριας του τουρνουά το 2004. Η "Κούζι" κάνει κακή χρονιά με τραυματισμούς και άσχημες εμφανίσεις.

Ότι κι αν γίνει η Τσιμπούλκοβα, Νο45 στον κόσμο, θα αντιμετωπίσει μια ξανθιά στη συνέχεια. Είτε την Καρολάιν Βοζνιάκι είτε τη Μαρία Σαραπόβα που αγωνίζονται αργότερα.

Εν τω μεταξύ την ίδια ώρα σε διπλανό κορτ πανηγύριζε και ο πρώην σύντροφος της Τσιμπούλκοβα, ο Γάλλος Γκαέλ Μονφίς. Ο "MP-Magic" νίκησε 6-4, 7-5, 7-5 τον Ρισάρ Γκασκέ.

Και για να κλείσουμε τον κύκλο του... έρωτα ο τωρινός (;) σύντροφος της Τσιμπούλκοβα, ο Αυστριακός Γιούργκεν Μέλτζερ θα παίξει με τον Ρότζερ Φέντερερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ