ΤΕΝΙΣ

Τίτλο & 250.000$ ο Τζόκοβιτς

Τίτλο & 250.000$ ο Τζόκοβιτς

Υπό το βλέμμα του Μπόρις Μπέκερ ο Νόβακ Τζόκοβιτς αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά νικητής στο τουρνουά επίδειξης του Άμπου Ντάμπι. Πρώτη νίκη για τον Ράφα Ναδάλ

Τον τρίτο σερί τίτλο στο τουρνουά επίδειξης στο Άμπου Ντάμπι πήρε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Στο κορτ-μικρογραφία της "Rod Laver Arena" ο Σέρβος επικράτησε με 7-5, 6-2 του Νταβίδ Φερέρ στον τελικό του τουρνουά.

Έγινε πλουσιότερος κατά 250.000 δολάρια υπό το βλέμμα του Μπόρις Μπέκερ. Ο κάτοχος έξι Grand Slam τίτλων προστέθηκε φέτος στο προπονητικό τιμ του κατόχου του Αυστραλιανού Όπεν.

Ο Φερέρ που συνεργάζεται με καινούργιο προπονητή φέτος και νίκησε τον Ράφα Ναδάλ την Παρασκευή (27/12) προηγήθηκε 3-1, όμως ο Τζόκοβιτς απάντησε. Έκανε το δεύτερο break Που χρειάστηκε στο πρώτο σετ μετά από ένα ράλι 22 χτυπημάτων.

Στους αγώνες κατάταξης για τις θέσεις 3-4 ο Ναδάλ νίκησε 7-6 (7-5), 6-3 τον Τζο-Βίλφριντ Τσόνγκα, παίρνοντας την πρώτη φετινή νίκη του. Επόμενος σταθμός του Ισπανού είναι η Ντόχα και κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον Λούκας Ρόσολ, τον Τσέχο που τον νίκησε το 2012 στο Γουίμπλεντον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ