ΤΕΝΙΣ

Το LBD της Βένους

Το LBD της Βένους

Νέες συζητήσεις προκάλεσε το μικρό μαύρο φόρεμα που φόρεσε η Βένους Γουίλιαμς στη Νέα Υόρκη. Στο τέλος χόρεψε κιόλας (video).

Στη Σερένα Γουίλιαμς αρέσουν τα πάρτι, όχι στη Βένους! Κι όμως όταν οι δύο αδερφές πηγαίνουν για... δουλειά, η Βένους είναι αυτή που δεν μπορεί να... πετάξει τη νύχτα από πάνω της.

Το φόρεμα που σχεδίασε η Βένους Γουίλιαμς για να φορέσει στο US Open θυμίζει νυχτερινό συνολάκι για τα κλαμπ στο Κουίνς. Σατέν φόρεμα με δερμάτινα κρόσια στο τελείωμα.

" Είχα πάντοτε μια ιδέα για το τι θα ήθελα να φορέσω στο κεντρικό κορτ, αλλά ποτέ δεν την... εκτέλεσα. Φέτος αποφάσισα να τολμήσω. Έχει πλάκα για μένα και για αρκετούς που παρακολουθούν", υποστήριξε η Βένους και μετά τη νίκη της με 6-4, 6-1 επί της Ιταλίδας Ρομπέρτα Βίντσι χόρεψε και λίγο στο "Άρθουρ Ας" (σ.σ. αν και δεν φαίνεται καλά στο βίντεο), μιμούμενη την Κροάτισσα άλτρια του ύψους Μπλάνκα Βλάσιτς.

Τον περασμένο Ιανουάριο φόρεσε στο Αυστραλιανό Όπεν ένα σορτσάκι στο χρώμα του δέρματος. Φυσικά όλοι υπέθεσαν αρχικά ότι δεν φορούσε τίποτα κάτω από το φόρεμα. Στο Ρολάν Γκαρός φόρεζε εκείνο το περίεργο φόρεμα σαν νεγκλιζέ. Αν φτάσει μακριά στο US Open, τότε έχει και ένα άλλο φόρεμα που θα συζητηθεί, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Πάντως παραμένει σπουδαία παίκτρια. Έφτασε τις 200 νίκες σε Grand Slam, τις περισσότερες από κάθε εν ενεργεία παίκτρια. Στον πρώτο της αγώνα μετά από δύο μήνες είχε 10 άσους με ορισμένα μεγάλα σερβίς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ