Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ευρω-τιμωρήθηκαν οι "πράσινες"

Ευρω-τιμωρήθηκαν οι "πράσινες"
INTIME SPORTS

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία (CEV) κοινοποίησε με έγγραφο της προς την αντίστοιχη ελληνική (ΕΟΠΕ) την τιμωρία του Παναθηναϊκού. Πρόστιμο 7.000 ευρώ και αποκλεισμός ενός χρόνου με ισχύ τριετίας.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία (CEV) έσπευσε να προχωρήσει στην τιμωρία της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού για την οικειοθελή αποχώρηση των "πρασίνων" από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Πρώτα από όλα κατοχύρωσε τη νίκη-πρόκριση της Μπρτσό με 3-0 και επέβαλε πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό (5.000 η αποζημίωση της Μπρτσκό και τα υπόλοιπα 2.000 ευρώ στη CEV).

Επιπλέον επιβλήθηκε αποκλεισμός ενός χρόνου από τις ευρωπαϊκές διοργάνώσεις με την απόφαση να έχει ισχύ τριετίας. Δηλαδή η ομάδα του Χουντουμάδη θα εκτίσει την ποινή της την πρώτη φορά που θα βγει στην Ευρώπη, αν όμως τα επόμενα τρία χρόνια ο Παναθηναϊκός δεν λάβει ευρωπαϊκό εισιτήριο, τότε θα παραγραφεί η τιμωρία.

Η CEV κοινοποίησε με έγγραφο της την τιμωρία στην ΕΟΠΕ, όμως η οριστική απόφαση θα παρθεί τη νέα χρονιά μετά την εξέταση από την εκτελεστική επιτροπή, της παρέμβασης του προέδρου της ελληνικής ομοσπονδίας κ.Αχιλλέα Μαυρομάτη.

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ