Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Μυλωνά: "Κανένας δεν μας πίστευε"

Μυλωνά: "Κανένας δεν μας πίστευε"
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός πήρε μία σπουδαία νίκη στο κλειστό του Ρέντη επί του Ολυμπιακού με 3-0 σετ. Η Ξανθή Μυλωνά πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση, με τη λίμπερο του "τριφυλλιού" να δηλώνει στην κάμερα του Sport24.gr πως κανένας δεν πίστευε ότι οι "πράσινες" θα κέρδιζαν, δεδομένων των απουσιών των Μόλναρ και Μάχον.

Η Μυλωνά τόνισε πως είναι πολύ χαρούμενη, κάτι που φάνηκε μάλιστα κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της.

" Κερδίσαμε 3-0, είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κανένας δεν μας πίστευε ότι χωρίς τις δύο ξένες θα τα καταφέρναμε... και είμαι πολύ χαρούμενη που κερδίσαμε!".



Χριστοδούλου: "Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι"

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις της Έλενας Χριστοδούλου, που άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά και λόγω των απουσιών των Μόλναρ και Μάχον, αγωνίστηκε ως βασική.

Μπορεί να μην έκανε πολύ καλό παιχνίδι επιθετικά, ωστόσο πήρε κάποιους κρίσιμους πόντους, ενώ έβγαλε και πολλές καλές άμυνες.

Η ακραία του "τριφυλλιού" τόνισε πως η ομάδα της κέρδισε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ενώ ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Παναθηναϊκό.

" Κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι για μας απόψε, γιατί η ομάδα μας δεν ήταν πλήρης. Όμως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα. Χαίρομαι πολύ κι εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα μου".

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ