Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Next top model ...volley

Next top model ...volley

Το πρωτάθλημα του βόλεϊ γυναικών είναι έτοιμο να ξεκινήσει, τα κορίτσια ετοιμάζονται για μεγάλες μάχες αλλά και για μια σπέσιαλ φωτογράφηση το ... make over της οποίας σας παρουσιάζει το Sport24.gr

Κόβουν τις ανάσες με τις μάχες πάνω στο φιλέ αλλά και τις εμφανίσεις τους έξω από το γήπεδο. Είναι τα κορίτσια του βόλεϊ, που ετοιμάζονται για το πρωτάθλημα αλλά και για μια φωτογράφηση τελείως διαφορετική από τις άλλες.

Τα κορίτσια του βόλεϊ είναι ξεχωριστά. Και το φετινό πρωτάθλημα που βρίσκεται στην τελική ευθεία για την έναρξή του είναι δεδομένο πως θα έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Εκτός του πρωταθλητή Παναθηναϊκού, που και φέτος θα είναι φαβορί για τον τίτλο, ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ενίσχυσαν σημαντικά τα ρόστερ τους. Η ομάδα του Πειραιά απέκτησε τη κορυφαία Ευρωπαία πασαδόρο, Μάγια Ογκνιένοβιτς (υποψήφια κυρία Τεόντοσιτς) ενώ η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με τις πρώην παίκτριες του ΠΑΟ, Κουτουξίδου και Παπαγεωργίου.

Υπάρχουν ακόμη ο Ηρακλής Κηφισιάς, που θα στηριχθεί μόνο σε Ελληνίδες (στελέχη, όμως, των εθνικών ομάδων γυναικών και νεανίδων) και το Μαρκόπουλο, που παραδοσιακά τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Next top model ...volley


Η Τζίνα Λαμπρούση

To βόλεϊ φιλοξενεί κατά γενική ομολογία τις ωραιότερες γυναίκες και όποιος έχει αντίρρηση ας ρίξει μια ματιά στις πρόβες που έκαναν οι 12 Ελληνίδες αθλήτριες που θα παρουσιάσουν βραδινά φορέματα του σχεδιαστή Γιάννη Τόγκου του οίκου Kathy Heyndel, στη γιορτή της Α1 γυναικών.

Next top model ...volley


Η Φένια Παπαγεωργίου

Θα φιλοξενηθεί τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:30 στην Τεχνόπολη στο Γκάζι. Η εκδήλωση έχει σλόγκαν «Γυναικεία υπόθεση» θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και η παρουσίαση του νέου σήματος του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών, με παρουσιάστρια την πρώην βολεϊμπολίστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Στις φωτό οι Καβαθά του Ολυμπιακού , η Παπαφωτίου του Παναθηναικού, η Παπαγεωργίου της ΑΕΚ, η Λαμπρούση του Ηρακλή Κηφισιάς και άλλες καλλονές του βόλεϊ γυναικών. Θαυμάστε τις και σας περιμένουν στα γήπεδα.

Next top model ...volley

Η Αλίκη Κωσταντινίδου δοκιμάζει τα παπούτσια της!

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ