Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Χουντουμάδης: "Δεν είναι αυτή η ομάδα μας"

Χουντουμάδης: "Δεν είναι αυτή η ομάδα μας"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Σπύρος Χουντουμάδης αναφέρθηκε στις απουσίες και ισχυρίστηκε ότι με τη Μόλναρ οι "πράσινες" θα είναι μια διαφορετική ομάδα.

Ο κόουτς του Τριφυλλιού Σπύρος Χουντουμάδης είπε στα www.prasinanea.gr για την ήττα από τον Ηρακλή Κηφισιάς: " Η ομάδα έπαιξε κάτω των πραγματικών της επιδόσεων. Θέλω να πιστεύω ότι αυτή είναι η τελευταία ήττα μας.

Δεν είναι αυτή η ομάδα μας. Λόγω των απουσιών υπήρξαν αθλήτριες που έπαιξαν σε θέσεις που δεν έχουν ξαναπαίξει. Η Καρπουζά κεντρική, η Χριστοδούλου διαγώνια και έτσι όλο το βάρος έπεσε στην Χατζηνικολάου. Με αυτές τις συνθήκες δεν γινόταν να υπάρχει διάρκεια και ρυθμός και όταν δεν τα έχεις αυτά, δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλό. Πρέπει να αντιμετωπίσουμε με ηρεμία και ψυχραιμία την ήττα και από εκεί και πέρα περιμένουμε τη Μόλναρ που σίγουρα θα μας ενισχύσει. Ήταν μια άλλη ομάδα".


Για τον αντίπαλο, επεσήμανε: " Οι παίκτριες του Ηρακλή Κηφισιάς λόγω του νεαρού της ηλικίας τους θα παρουσιάζονται βελτιωμένες σε κάθε παιχνίδι, διότι θα εξελίσσονται και θα μαθαίνουν σε κάθε προπόνηση. Για εμάς είναι θέμα χρόνου να δέσουμε σαν ομάδα και πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά".


Η Αθηνά Δηλαβέρη εκτίμησε: " Μας λείπουν τέσσερις παίκτριες (Στέλλα Χριστοδούλου, Μόλναρ, Τζανακάκη, Μλαντένοβιτς), δηλαδή παραπάνω από τη μισή ομάδα. Είναι λογικό, όταν παίζουν σε τόσα παιχνίδια οι αναπληρωματικές, κάποια στιγμή να μην αντέξουν και να έρθει η ήττα". 'Από την άλλη, ο Ηρακλής Κηφισιάς δεν είχε τίποτα να χάσει και έπαιξε απελευθερωμένα. Εμείς δεν τις πιέσαμε στο σερβίς όσο θα έπρεπε και είχαμε κακή υποδοχή".

Από την πλευρά των νικητών, η Μαρία Νομικού που ήταν η κορυφαία παίχτρια του αγώνα τόνισε: " Όλη την εβδομάδα ήμασταν πολύ χαρούμενες στην προπόνηση. Είχαμε πολύ καλή ψυχολογία, δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε και παίξαμε ελεύθερα, με αποτέλεσμα να πάρουμε τι νίκη που είναι σημαντική για τη συνέχεια"

TAGS Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ